Directorul RATB: 120 de autobuze, reintroduse pe traseu. RATB e pregătit de iarnăPrimarul general interimar al Capitalei, Răzvan Sava, a verificat, miercuri, utilajele de deszăpezire și stocurile de material antiderapant ale RATB.  Potrivit edilului, toate vehiculele RATB aflate în circulație sunt echipate cu anvelope de iarnă, iar alte 1000 de anvelope se află pe stoc. De asemenea, directorul RATB, a anunțat că 120 de autobuze care erau indisponibilizate din cauza lipsei pieselor de schimb au fost reintroduse în circulație. Au mai rămas în depouri, fără piese, alte 120 de autobuze, însă conducerea RATB susține că și acestea vor reveni pe traseu în următoarele 6-8 luni. 

Regia Autonomă de Transport București (RATB) este pregătită pentru sezonul de iarnă cu 33 de pluguri perie, dar și cu 470.000 de tone de sare pentru deszăpezire și 2.800 tone de nisip, anunță reprezentanții regiei.

Primarul general interimar al Capitalei, Răzvan Sava, a inspectat, miercuri, depoul RATB de pe Calea Dudești pentru a se asigura că Regia a luat toate măsurile necesare în pragul noului sezon de iarnă.

"Întreg parcul circulant de autobuze și troleibuze a fost echipat cu anvelope de iarnă. De asemenea, în stoc mai sunt alte 1.000 de anvelope, suficiente pentru această iarnă", a precizat primarul general interimar, Răzvan Sava.  

Conform Planului de masuri si actiuni pentru deszapezire si combatere polei pentru aceasta iarna, 
Regia Autonoma de Transport Bucuresti are obligatia de a asigura impreuna cu operatorii si inspectorii Administratiei Strazilor, deszapezirea cailor de rulare a tramvaielor, a statiilor si refugiilor pietonale, dar si a indicatoarelor rutiere, astfel incat transportul in comun in Capitala sa se desfasoare in conditii normale.

De asemenea, directorul RATB, Radu Orzață, a anunțat că jumătate dintre cele 340 de autobuze care erau indisponibilizate din cauza lipsei pieselor de schimb au fost reintroduse în circulație. Au mai rămas în depouri, fără piese, alte 120 de autobuze, însă conducerea RATB susține că și acestea vor reveni pe traseu în următoarele 6-8 luni. 

Etichete: anvelope iarnă, autobuze, deszăpezire, RATB

0/8 COMENTARII
@ggg
10 dec 17:11
+0
VOTURI
-0
Preventiva la a ajunge un pic mai repede... Esti unul din mosii aia senili care stau juma de ora in spatele tirurilor pe sosea?
ggg
10 dec 13:40
+0
VOTURI
-0
@ggg - probabil ai o problema - da , sunt brutali in stilul de condus cand nu e cazul. Conducerea preventiva te invata sa nu apesi pe acceleratie daca in urmatoarea secunda vei fi nevoit sa apesi pe frana. Astea se invata .. si da, platesc un serviciu si am pretentii de la cei care il presteaza.
@ggg
10 dec 13:04
+0
VOTURI
-0
Brutali in stilul de condus? La cat timp se pierde in trafic si la cat de greu vin unele, chiar imi convine ca mai apasa cate unul acceleratia. Am vazut in alte orase europene stiluri si mai brutale. Daca nu stii sa te tii de bara, e problema ta. Autobuzul are rolul sa te duca undeva, nu e croaziera pe Dunare.
AUTOR
10 dec 11:00
+0
VOTURI
-0
PINA SCOATETI VOI RESTUL DE AUTOBUZE INCOMPETENTILOR SI MINCINOSILOR CARE SUNTETI DIN RATB SOFERI AU MARI PROBLEME CU CALATORI CARE NU INTELEG CA SOFERII NU AU NICI O VINA PT CA SEFIMEA DIN AUTOBAZE NU VOR SA SCOATA AUTOBUZE IN TRASEU SA FACA ECONOMIE SI BANI PT EI SI PARTIDE.CALATORII SA CEARA SOCOTEALA SEFILOR DIN DIRECTIE SI NU SOFERILOR CARE SUNT ULTIMA SPITA.
Dan
10 dec 10:03
+0
VOTURI
-0
Stiati ca in fiecare linie sunt autobuze lipsa (in linia 104 zilnic sunt 6 autobuze lipsa la ora de varf) dupa retragerea turelor mici inca 8 autobuze cum vreti sa circulam plus ca sunt blocaje pe tot traseul si nu vezi nici un politist in intersectii unde ar trebui sa dirijeze sau cel putin sa supravegheze sa nu se mai blocheze
Troleleu
09 dec 22:14
+0
VOTURI
-0
"De asemenea, directorul RATB, Radu Orzață, a anunțat că jumătate dintre cele 340 de autobuze care erau indisponibilizate din cauza lipsei pieselor de schimb au fost reintroduse în circulație."

Bine bine... dar cele introduse in circulatie au piese de schimb? Si daca da, restul de ce n-au?
Florenta
09 dec 19:33
+0
VOTURI
-0
Doamna Vieru, nu sunteti informata ca un profesionist. In depouri nu sunt autobuze, ci tramvaie si troleleibuze! Mai cititi!!
ggg
09 dec 18:44
+0
VOTURI
-0
se pleaca de la capat cand se vrea , soferi nepoliticosi si brutali in stilul de condus ( astia sunt angajati pe viata ? ) , informatii care nu sunt informatii - nu se stie unde sunt masinile in trafic si daca au plecat de la capat ... samd .. pe la astea cand se mai misca ceva ?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE