Directorul ROMATSA, numit secretar de stat în Ministerul TransporturilorDirectorul general al ROMATSA, Ion Aurel Stanciu, a fost numit în funcția de secretar de stat al Ministerului Transporturilor. Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial.

Directorul ROMATSA, numit secretar de stat in Ministerul Transporturilor
Directorul ROMATSA, numit secretar de stat în Ministerul Transporturilor

Directorul general al ROMATSA, Ion Aurel Stanciu, a fost numit în funcția de secretar de stat al Ministerului Transporturilor. Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial.

Tot marți, printr-o Decizie a premierului publicată în Monitorul Oficial, Marius Humelnicu a fost numit secretar de stat în Ministerul Transporturilor.

Prim-ministrul a decis, de asemenea, eliberarea din funcția de secretar de stat la Ministerul Transporturilor a lui Virgil Dragoș Titea, scrie Agerpres.

Liderii sindicatelor au cerut, în nenumărate rânduri demisia lui Stanciu, iar marți au avut o întâlnire cu ministrul Transporturilor.

Sindicaliștii de la ROMATSA, care au anunțat că vor intra în grevă generală de la 1 septembrie, au făcut mai multe dezvăluiri privind echipamentele ”depășite” pe care le folosesc și au insistat că aceste chestiuni sunt de ”viață și de moarte”.

Astfel, controlorii de trafic spun că, din cauza echipamentelor depăşite ajung să piardă contactul cu avioanele. Directorul ROMATSA, Aurel Stanciu, a negat acuzațiile și a spus că sistemul va fi înlocuit.

Etichete: Ion Aurel Stanciu, ministerul transporturilor, ROMATSA, secretar de stat

0/3 COMENTARII
bogdan
26 aug 00:35
+0
VOTURI
-0
merituos cel mai performant director!!!!!!!!!!!!!

De maine o noua organigrama a Ministerului!

Matchhe va fi portaurul ministerului!
bogdan
26 aug 00:29
+0
VOTURI
-0
Performant!!!!
Cel mai bun director!!!
De ,aome reorganizeaza ministerul!
Matache va fi portar.
hotii?
25 aug 23:12
+0
VOTURI
-0
Asa ministru asa minister, jaful continua peste tot?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h