Directorul STB: Crește timpul de șteptare în stațiile tramvaiului 41. Un nou autobuz, pe traseuLinia de tramvai 41, care asigură transportul călătorilor între cartierul Ghencea și nordul Capitalei, îşi reia activitatea începând cu data de 31.08.2019, după o suspendare de aproximat două luni, necesară pentru realizarea unor lucrări la pasajele Ciurel și Grant, informează compania de transport public. 

Directorul STB: Creste timpul de steptare in statiile tramvaiului 41. Un nou autobuz, pe traseu
Directorul STB: Crește timpul de șteptare în stațiile tramvaiului 41. Un nou autobuz, pe traseu

Astfel, tramvaiele liniei 41 își vor relua circulația între terminalele „Piața Presei Libere" și „Ghencea" pe Bd. Expoziţiei, Bd. Mărăşti, Bd. Alexandru Averescu, Str. Turda, pasajul Grant, Şos. Crângaşi, Str. Virtuţii, Str. Lujerului, Str. Braşov, Bd. Ghencea. Pe pasajul Grant, tramvaiele vor circula alternativ în ambele sensuri pe firul de circulaţie dinspre Şos. Virtuţii spre Str.Turda.

STB SA va menține în continuare liniile navetă de autobuz 641 și 642 pentru preluarea călătorilor și, în plus, va înfiinţa o nouă linie navetă de autobuze, 643, care va funcționa între terminalele „Ghencea" și „Lujerului", pe Bd. Ghencea, Str. Braşov, Str. Lujerului, cu întoarcere în rondul situat înainte de intersecţia cu Bd. Iuliu Maniu. Pe acest traseu autobuzele vor opri comun cu cele ale liniei 641, precum şi în staţiile terminale „Lujerului" amplasate pe Str. Lujerului înainte şi după rond.

„Din simulările efectuate pe computer de STB SA, în condițiile de mai sus, intervalul de succedare între două tramvaie consecutive va fi de 3-4 minute la orele de vârf, față de 2-3 minute cât era intervalul înainte de suspendarea liniei", spune directorul general al STB SA, Andrei Creci.

El menționează că, în plus, STB SA va monitoriza permanent fluxurile de călători în zona deservită de această linie importantă și va propune forurilor decizionale, în mod operativ, modificări ale capacității de transport, în funcție de cerere.

Etichete: autobuze linia 41, circulaţie tramvai 41, reluare circulatie tramvai 41, stb, tramvai 41

0/1 COMENTARII
CCC
31 aug 05:50
+0
VOTURI
-0
ieri 30.08.2019 peroanele statiilor Crangasi si Pod Ciurel erau inaccesibile (demolate), cum se va relua circulatia?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE