Directorul STB: Scopul nostru e să-i convingem să renunțe la mașinile personaleDirectorul STB, Andrei Creci, a vorbit despre performanța companiei cu ocazia împlinirii a 110 ani. Acesta a declarat că încearcă să convingă bucureștenii să renunȚe la mașinile personale.

STB
STB

Andrei Creci a declarat pentru București FM că este foarte mândru de performanța atinsă, aceea de a marca 110 ani de serviciu public de transport în București.

Acesta i-a felicitat pe toți angajații și colaboratorii STB.

Șeful STB spune că viitorul este al transportului public, deoarece un oraș modern, în plină dezvoltare, cum este Bucureştiul nu îşi poate baza mobilitatea durabilă decât pe transportul public, care poate oferi mobilitate, la un preț redus, condiții confortabile de călătorie, descongestionarea traficului și reducerea poluării aerului.

„Scopul nostru este să-i convingem pe bucureșteni, pe cei care lucrează sau vin cu treburi în orașul nostru să renunțe la mașinile personale și să opteze pentru transportul public”, a explicat Creci.

Mâine, începând cu orele 18, va avea loc un concert aniversar în Parcul Izvor, concert prilejuit de împlinirea a 110 ani de transport public bucureștean.

Etichete: andrei creci, concert, director stb, stb

0/2 COMENTARII
Sandu al-III-lea
05 iul 16:24
+0
VOTURI
-0
Transportul gratuit ma face sa las masina acasa,nu niste autobuze,troleibuze sau tramvaie cu aer conditionat.Chiar daca sunt noi.In campanie madam Firea a promis ca-l face gratuit.Inca mai astept.GRATUITATEA e singura sansa a STB sa las masina in parcare domnule Creci.
Xulescu
05 iul 14:49
+0
VOTURI
-0
Ce-mi plac glumele lui!! Sa renunte bucurestenii la masinile personale, cand snobismul e in floare si "esti ceea ce conduci" (unii se rusineaza ca au Logan, altii se lauda ca au RUGINA cu sigla BMW, aduse din "Giărmaniah", altii se lauda cu ZOE, masina de dama dar ...electrica etc.).
Or sa lase toti masinile si OR SA TRANSPIRE in cazanele fara aer conditionat, alaturi de tigani care asculta manele la maxim, printre nesimtiti si needucati si frustrati (cand in masina personala ar avea aer conditionat, liniste - sau muzica preferata etc.). De ce? Culmea: spiritul civic, ca sa nu se aglomereze traficul bla, bla, bla!
A, da!! Si or sa stea toti CU ORELE PRIN STATII, IN SOARE, sa astepte sa vina autobuzu' sau tramvaiu' si apoi sa se certe cu controlorii ca de ce nu au validat ABONAMENTUL STB!!
(oare nenea asta, "sefu' la SeTeBe", o fi vorbit serios?! ca eu am crezut ca glumeste...)

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE