Directorul unui penitenciar, suspectat de implicare în înșelăciuni prin metoda „Accidentul”Directorul Penitenciarului Giurgiu, unul dintre adjuncţii acestuia şi 32 de angajaţi vor fi audiaţi, marţi seară, la Secţia 25 Poliţie Capitală. Ei sunt suspectaţi de implicare în înşelăciuni prin metoda "Accidentul" alături de mai mulţi deţinuţi. Prejudiciul este de aproximativ 100.000 euro. 

DNA cere ca eliberarea conditionata sa fie posibila doar dupa ce condamnatul achita prejudiciul
DNA cere ca eliberarea condiţionată să fie posibilă doar după ce condamnatul achită prejudiciul
Foto: realitatea.net

Marți seară  vor fi audiaţi la sediul Secţiei 25 Poliţie Florinel Cristi Stănică, directorul Penitenciarului Giurgiu, unul dintre adjuncţii săi, responsabil cu paza, şi 32 de angajaţi, bănuiţi că ar avea legătură cu mai mulţi deţinuţi care comiteau înşelăciuni prin telefon, potrivit unor surse din Poliţie, citate de Mediafax.

În plus, 20 de deţinuţi vor fi transferaţi din închisoare în aresturile Poliţiei Capitalei.

Anchetatorii au descins, marţi, la trei adrese din Bucureşti şi la Penitenciarul Giurgiu, unde aproximativ 500 de poliţişti au percheziţionat aproape toate celulele.

Anchetatorii cercetează 12 fapte care ar fi fost comise începând din 2014, prejudiciul fiind stabilit la aproximativ 100.000 de euro.

"Din datele şi probele administrate în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că bănuiţii, în perioada 2014 - 2015, au comis mai multe infracţiuni de înşelăciune, aceştia asumându-şi în mod nejustificat calitatea de fiu sau avocat al fiului persoanelor vătămate, care ar fi fost implicat într-un accident rutier cu victime, pretinzându-le acestora diferite sume de bani", a precizat Poliţia Capitalei.

Etichete: accidentul, înşelăciune, penitenciar, Poliţia Capitalei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h