DISCONFORT TERMIC ACCENTUAT, în Capitală, în weekend. La cât urcă temperaturaVremea va fi călduroasă în Capitală, în acest sfârşit de săptămână, ajungându-se la temperaturi de 32 de grade Celsius. În weekend, disconfortul termic va fi accentuat, dar se vor înregistra şi averse, descărcări electrice şi intensificări ale vântului.

DISCONFORT TERMIC ACCENTUAT, in Capitala, in weekend. La cat urca temperatura
DISCONFORT TERMIC ACCENTUAT, în Capitală, în weekend. La cât urcă temperatura

Potrivit prognozei speciale pentru Capitală, emisă de ANM, vineri vremea va fi în continuare călduroasă, iar în orele amiezii disconfortul termic va fi ridicat. Temperatura maximă va fi de 30...32 de grade, indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge şi depăşi uşor pragul critic de 80 de unităţi.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza şi spre orele serii, când probabilitatea pentru averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului şi vijelie va fi ridicată. Ploile vor putea avea caracter torenţial şi vor fi condiţii de grindină. Temperatura minimă va fi de 17...19 grade.

Sâmbătă, vremea se va menţine călduroasă, iar disconfortul termic accentuat. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza şi seara, când vor fi condiţii pentru averse, descărcări electrice şi intensificări ale vântului ce vor putea lua aspect de vijelie. Temperatura maximă va fi de 31...32 de grade, iar cea minimă de 18...19 grade

Duminică, vremea călduroasă va persista, iar disconfortul termic se va menţine accentuat în orele amiezii. Cerul va fi variabil, iar cu o probabilitate mai mare spre seară şi noaptea vor fi perioade în care temporar înnorările vor fi accentuate şi se vor semnala averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 32...33 de grade.

Etichete: ANM, Bucureşti, Capitală, disconfort termic accentuat, prognoza meteo, temperatura

0/1 COMENTARII
Allison Howarts
23 iun 05:28
+0
VOTURI
-0
Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă care să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta de vrajă și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Ex-ul meu ma sunat, eram atât de surprins, am răspuns la telefon și tot ce mi-a spus a fost că a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singurul vrăjitor real și puternic care ma ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
1) vrăji vrăji
2) vrăji pierdute
3) Vrăjile divorțului
4) Vrăjile căsătoriei
5) Vraja de legare.
6) vrăji de rupere
7) Înlăturați un iubit trecut
8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
9) doresc să-ți satisfacă iubitul
Contactați acest mare om dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
ogagakunta@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE