Discursul lui Dacian Cioloş din Parlament are zeci de mii de like-uri şi share-uri în social mediaZeci de mii de like-uri și share-uri au fost strânse de pe site-urile de ştiri, din blogosferă şi de pe Facebook de discursul din Parlament al lui Dacian Cioloș.

Dacian Ciolos
Dacian Cioloş

HotNews a publicat luni cel mai distribuit material de pe site-urile de știri:"Dacian Ciolos: Pentru mine patriotismul si tara sunt lucruri mult prea profunde pentru a veni cu ele sa le expun in piata publica pentru a castiga niste voturi". Materialul care a reflectat discursul premierului a strâns 10.700 de share-uri și like-uri, potrivit paginademedia.ro.

Comentariul lui Moise Guran cu titlul "Go, Ciolo!" a strâns aproape 20.000 de like-uri și share-uri, fiind cel mai distribuit material din blogosferă.

Cea mai comentată postare a politicienilor a fost pusă de Dacian Cioloș, în fapt un rezumat al discursului din Parlament: a strâns 1.200 de comentarii și 3.200 de like-uri și share-uri.

"Am prezentat în Parlament un raport despre situația economiei. Parlamentul este acela care ne-a acordat, în noiembrie anul trecut, mandatul de a asigura stabilitatea economică a țării într-un moment critic, după proteste de stradă, când oamenii aveau așteptări importante legate de un alt mod de a administra interesul public. Pe parcursul acestui an ne-am concentrat pe câteva elemente, în principal pe recâștigarea încrederii cetățenilor în stat, transparență, integritate, reducerea birocrației. Am asigurat un cadrul legal și instituțional stabil, cu obiectivul de a stimula investițiile și crearea de locuri de muncă. Rezultatele economice sunt bune, dar nu e cazul să ne culcăm pe lauri. Avem o creștere economică durabilă. Esențial este ca ea să se reflecte în locuri de muncă, într-un mediu social și de afaceri fără corupție, să poată susține dezvoltarea țării pe care ne-o dorim", a scris premierul pe Facebook.

Etichete: dacian ciolos, discurs dacian cioloş

0/2 COMENTARII
Max100
21 sep 15:09
+0
VOTURI
-0
Din pacate lumea se "instruieste" la televiziunile de doi bani pe care le avem asa ca nu prea cred ca se va produce vreo schimbare in Decembrie. Partidele noastre nu sunt alcatuite si nu promoveaza elite deci votul nu poate schimba mare lucru.
gigi
21 sep 08:44
+0
VOTURI
-0
dintre toti cati au fost dupa 1990, Dacian Cilos mi se pare cel mai bun premier al Romaniei. Sper ca lumea sa iasa la vot pe 11 Decembrie si sa voteze partidele noi gen USR pentru a schimba clasa asta politica.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE