Primarul Răzvan Sava: "Cel mai tarziu, pe 21 martie am putea deschide Arena Naţională"Primarul general interimar Răzvan Sava a anunţat, vineri, după discuţii cu reprezentanţii Federaţiei Române de Fotbal şi ai Ligii Profesioniste, că Arena Naţională ar putea fi deschisă, cel târziu, pe 21 martie. Astfel, partida România - Spania, de pe 27 martie, s-ar putea juca pe stadionul din Bucureşti.

Discutie despre Arena Nationala, intre primarul general interimar, presedintele FRF si seful LPF
Discuţie despre Arena Naţională, între primarul general interimar, preşedintele FRF şi şeful LPF
Foto: wikipedia.org

Primarul general interimar Razvan Sava s-a intalnit cu presedintele FRF Razvan Burleanu si cel al LPF, Gino Iorgulescu, vineri, pentru a discuta despre Arena Nationala.

"Am depus la MDRAP expertiza tehnică făcută la un laborator din Italia acreditat la nivel european. În urma testelor făcute a reieșit că materialul este de clasa B, deci este compatibil cu legislația în vigoare și pe baza expertizei trebuie să primim agrementul necesar ca Arena Națională să obțină autorizația de securitate la incendiu. Îl solicit public domnului vicepremier Dâncu să grăbească procedurile la minister și să elibereze agrementul necesar.  Am depus expertiza în data de 19 februarie. Teoretic, cel mai tarziu 19 martie, am putea avea agrementul pentru obținerea autorizației. Cel mai tarziu, pe 21 martie am putea deschide stadionul. În cazul în care MDRAP nu va elibera agrementul, voi găsi altă soluție pentru a-l redeschide cat mai repede.", a transmis Răzvan Sava, după discuţii.

Cel mai mare stadion al ţării este închis din toamna anului trecut, atunci cand s-a aflat ca stadionul care a costat peste 200 de milioane de euro nu detine autorizatia ISU.

Etichete: Arena Naţională, arena nationala isu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE