DISCUŢII între preşedintele ANAF şi şefii Antenelor la Ministerul FinanţelorPreşedintele interimar al ANAF, Daniel Diaconescu, i-a invitat pe reprezentanţii legali ai grupului Intact la discuţii, vineri, la sediul Ministerului Finanţelor Publice. La întâlnire participă şi reprezentanţi ai Cancelariei premierului Dacian Cioloş.

Antena 3, plangere in instanta impotriva incheierii de carte funciara pentru sediul din Baneasa
Antena 3, plângere în instanţă împotriva încheierii de carte funciară pentru sediul din Băneasa

"Președintele ANAF, domnul Daniel Diaconescu, a dat curs solicitării transmise de domnul Sorin Alexandrescu, director general Antena TV Group SA, și domnul Mihai Gâdea, director general Antena 3, și i-a invitat pe reprezentanții legali ai grupurilor media pentru discuții astăzi, 19 februarie, la ora 12.00, la Ministerul Finanțelor Publice. La întâlnire vor participa, de asemenea, și reprezentanți ai Cancelariei Primului- Ministru", a anunţat ANAF pe pagina sa de Facebook.

Potrivit notificarilor, sediile posturilor de televiziune Antena 1 şi Antena 3 trebuie eliberate în cinci zile. ANAF pune astfel în executare o sentinţa penală din 2013, prin care statul a intrat în posesia imobilelor.

ANAF a transmis joi seară că, pentru notificarea de evacuare a clădirilor în care funcţionează posturile tv ale grupului Intact, a trimis luni la sediul din Şoseaua Bucureşti-Ploieşti un singur echipaj, format din patru executori fiscali, şi că patru persoane au fost legitimate pentru înmânarea notificărilor.

Executorii au folosit cele patru autoturisme utilizate de serviciul Executări silite şi cazuri speciale şi serviciul Valorificare sentinţe penale din DGRFP Bucureşti si inscripţionate cu sigla "ANAF" şi cu sintagma "Executări silite".

Etichete: ANAF, antena 3, evacuare antena 3, evacuare Antene

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE