DISPAR 68 de şefi din CNADNR, de săptămâna viitoareUn număr de 68 de posturi de conducere vor dispărea din noua organigramă a Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR), care va intra în vigoare pe data de 9 mai, a anunțat, joi, ministrul Transporturilor, Dan Costescu. 

DISPAR 68 de sefi din CNADNR, de saptamana viitoare (Foto click.ro)
DISPAR 68 de şefi din CNADNR, de săptămâna viitoare (Foto click.ro)

"Am avut niște semnale foarte clare, având în vedere evoluția CNADNR din trecut, că lucrurile nu funcționau acolo cum trebuie și cauzele pe care le-am identificat au fost multiple. Una dintre primele cauze o reprezintă o structură de conducere foarte ramificată și foarte lungă și, din acest motiv, ineficientă. (...) am solicitat să se identifice soluții, iar suma soluțiilor este cuprinsă în noua organigramă a companiei, care a fost aprobată acum o oră și ceva — dimineață (joi dimineață — n.r.) de Consiliul de Administrație și mai târziu de Adunarea Generală a Acționarilor. Soluțiile au venit și ele de la sine: pentru structura arborescentă, soluția a fost reducerea acelor persoane, poziții care nu-și găseau utilitatea în companie și care mai mult îngreunau lanțul de decizie. În acest fel, s-au redus 7 funcții de conducere de la nivelul central și 61 de la nivelul regionalelor. Deci, avem mai puțin cu 68 de funcții de conducere în acest moment în organigramă", a spus ministrul.

Dan Costescu a dat asigurări că nu a fost vizată reducerea de personal, ci creșterea capacității de implementare și a apreciat că va fi vizibilă îmbunătățirea activității în companie, în condițiile în care exista personal care nu răspundea în totalitate nivelului de pregătire necesar. În plus, ministrul a precizat că se vor angaja specialiști în CNADNR în perioada următoare.

"Au fost niște concursuri pentru 14 posturi înainte de Paște, vor mai urma și altele. Cel puțin 15 specialiști vor fi necesari în cele două direcții pe care eu le consider direcții fanion — Direcția de Autostrăzi și de Drumuri naționale. De asemenea, va trebui să facem o resetare și la nivel de management. CNADNR nu va trebui să fie o societate închisă ca și până acum, unde să avem pe poziții diverse persoane rămase în companie, dar întrebate... personal i-am întrebat diverse lucruri la vizitele pe șantiere și ridicau din umeri — nu, CNADNR va trebui să redevină o companie deschisă, unde se intră pe bază de concurs, pe bază de evaluare de competențe și numai așa", a subliniat ministrul, citat de Agerpres. 

Etichete: CNADNR, costescu, disparitie posturi conducere, functii de conducere

0/7 COMENTARII
DNA CNADNR
06 mai 16:45
+0
VOTURI
-0
Are grija Dumenzeu de jegurile astea penale, uitati-va la fetele lor ..ce fetze de retarzi penali au
Samsarul
05 mai 23:48
+0
VOTURI
-0
Catalin Homor si gasca de tip mafiot din CNADNR (Masala, cristian Andrei, Filipescu) si au dat mana. Acesti mafioti sunt neatinsi de noua organigrama! Spagile date de acesti suspecti in dosare penale (prin fieme care plaseaza spaga direct cui trebuie) si au cumparat posturile! Homor si Costescu, sunteti doua jeguri penale si ordinare si hidoase si scarboase. Blesteme voua si copiilor vostri neam de neamul vostru de penali blestemati! Amin!
DOSAR DNA CATALIN HOMOR
05 mai 22:02
+0
VOTURI
-0
Samsarul imobiliar Catalin Homor il imbogateste pe fostul sau patron si actual prieten de afaceri: Sorin Creteanu de la COMNORD, ii atribuie direct licitatia pentru Pasajul de la Domnesti fara jena
DOSAR DNA CATALIN HOMOR
05 mai 21:51
+0
VOTURI
-0
Samsarul imobiliar Catalin Homor il imbogateste pe fostul sau aptron: Sorin Creteanu de la COMNORD, ii atribuie direct licitatia pentru Pasajul de la Domnesti fara jena
DOSAR DNA CATALIN HOMOR
05 mai 21:12
+0
VOTURI
-0
Despre Samsarul lui Remus Truica, Pescariu si Aurel Radu, ajuns ilegal in fruntea CNADNR
https://www.youtube.com/watch?v=3HbfOoVKcy4
DOSAR DNA CATALIN HOMOR
05 mai 21:05
+0
VOTURI
-0
Fraudare licitatie publica Pasaj Domnesti pentru Catalin Homor si Compania COMNORD - grav conflicte de interese la nivelul CNADNR
DOSAR DNA CATALIN HOMOR
05 mai 21:03
+0
VOTURI
-0
Evaluare trucata in cazul licitatiei pentru Pasaj Domnesti, atribuit ilegal si sub presiunea exercitata de Catalin Drula in biroul lui Bolos si in prezenta gastii infractionale dirijata de Horia Nicolae.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE