Dispar hingherii de mașini din Sectorul 4Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a decis ca de la 15 ianuarie 2015 să nu mai prelungească contractul cu actuala firmă care se ocupă cu ridicarea mașinilor în sector. Edilul nu va încheia contract nici cu o altă firmă, activitatea de ridicare a mașinilor parcate neregulamentar urmând a fi realizată în Sectorul 4 de poliția locală. Potrivit reprezentanților Primăriei Sectorului 4, vor fi ridicate strict autovehiculele care blochează intersecţiile, accesul în instituţii de interes public sau local, staţiile RATB, spitale, şcoli.

Dispar hingherii de masini din Sectorul 4
Dispar hingherii de mașini din Sectorul 4

"În măsura în care, odată cu 15 ianuarie 2015, respectivul contract va înceta de drept, Edilul Sectorului 4 a decis să nu mai continue respectiva colaborare, cât, în special, să nu mai agreeze prestarea acestui serviciu de către oricare altă societate comercială de profil. Totuşi, pentru respectarea Codului Rutier, a legislaţiei care impune sancţionarea parcării în loc nepermis, cât şi a normelor de convieţuire socială, începând de anul viitor, activitatea de ridicare a maşinilor parcate neregulamentar va fi desfăşurată cu sprijinul Poliţiei Locale Sector 4", anunță Primăria Sectorului 4 într-un comunicat remis B365.ro.

Potrivit reprezentanților instituției, vor fi ridicate strict autovehiculele care blochează intersecţiile, accesul în instituţii de interes public sau local, staţiile RATB, spitale, şcoli.

„În urma consultărilor cu cetăţenii, ţinând cont de părerile exprimate de-a lungul timpului, am decis să eliminăm din vocabularul comunităţii locale a Sectorului 4 expresia „hingherii de maşini”. Prin Poliţia Locală Sector 4 vom achiziţiona 2 utilaje tip platformă, care vor fi utilizate strict pentru ridicarea maşinilor care perturbă buna desfăşurare a traficului rutier, în spiritul respectării literei Legii şi a drepturilor cetăţeanului”, a declarat Cristian Popescu – Piedone, Primarul Sectorului 4.

Etichete: Cristian Popescu Piedone, realitatea, ridicare maşini, Sectorul 4

0/2 COMENTARII
Hingheru
17 Dec 14:39
+0
VOTURI
-0
Piedone esti un poork putturos .Bine ca ti-ai inchis firma pt ca mi-ai furat si mie 600 de lei.
artiom
16 Dec 11:28
+0
VOTURI
-0
Super. Incepand cu 16 ianuarie o sa-mi parchez masina pe mijlocul strazii, sau poate chiar pe rondul de la Brancoveanu.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE