Disponibilizări la RADET: Program de plecări voluntare pentru angajaţii din BucureştiR.A.D.E.T Bucureşti a anunţat, marţi, că, în cadrul procesului de reorganizare al instituţiei, pune la dispoziţia angajaţilor, în perioada următoare, un program de plecări voluntare.

RADET Bucuresti
RADET Bucureşti

R.A.D.E.T Bucureşti Cei interesaţi vor primi, odată cu încetarea contractului individual de muncă prin acordul părţilor, pe lângă drepturile salariale cuvenite la zi, şi un pachet financiar.

Programul a fost discutat şi aprobat de reprezentanţii Sindicatului Liber Independent RADET, anunţă Regia.

Măsura face parte din procesul reorganizării, pachetul fiind gândit cu responsabilitate socială, încadrat contextului economic generat de procedura insolvenţei şi cu asigurarea cadrului necesar protecţiei salariaţilor. Acordul are în vedere actualele condiţii impuse de procedura insolvenţei şi premisele economice pentru anul 2017, care impun adoptarea de măsuri prompte pentru eficientizarea activităţii regiei, îmbunătăţirea eficienţei operaţionale, precum şi pentru asigurarea stabilităţii economice şi a echilibrului financiar", a declarat, Florian Mateiţă , reprezentant ROMINSOLV SPRL.

Conform pachetului financiar, angajaţii care vor opta pentru posibilitatea plecării voluntare pot beneficia pe lângă drepturile salariale cuvenite la zi de o ofertă care poate varia între 4 (patru) şi 19 (nouăsprezece) câştiguri medii lunare, în funcţie de vechimea în muncă pe care fiecare angajat o are. Beneficiază însă de această ofertă numai salariaţii care au încheiate contracte individuale de muncă pe durată nedeterminată cu RADET Bucureşti şi care au cel puţin 3 (trei) ani consecutivi vechime în cadrul instituţiei înainte de data eventualei încetări a contractului individual de muncă, anunţă RADET.

R.A.D.E.T Bucureşti Dreptul de opţiune aparţine exclusiv angajaţilor, iar cererile pentru acordarea acestor drepturi se depun până la data de 05 mai 2017. Regia a mai anunţat că îşi rezervă dreptul de a respinge cererile salariaţilor care sunt absolut necesari pentru asigurarea continuităţii serviciului public de alimentare cu energie termică în condiţii de siguranţă.

RADET Bucureşti se află începând cu data de 5 octombrie 2016 în insolvenţă.

Etichete: Bucureşti, disponibilizari radet, R.A.D.E.T Bucureşti, RADET, RADET Bucureşti

0/1 COMENTARII
KKK
04 mai 05:50
+0
VOTURI
-0
Si-mi aduc aminte de niste declaratii ale mai-marilor, Gabi Firea printre ei, care se bateau cu caramida-n piept ca "nu va fi dat nimeni afara"...
Da, asa e, nimeni nu e dat afara, pleaca oamenii singuri. In fine, cei care sunt lasati sa plece...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE