DISPUTE pe gratuitatea la RATB. Firea îi răspunde lui GorghiuPrimarul general ales al Capitalei, Gabriela Firea, i-a dat replica Alinei Gorghiu după ce ce liderul PNL a criticat planurile social-democratei privind transportul public gratuit în Capitală. Firea a spus că liberalii au posibilitatea de a vota sau nu propunerile acestea în Consiliul General al Capitalei.

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Primarul ales al Capitalei, Gabriela Firea, a spus, joi, că  printr-un plan concret, că pot exista și gratuitate și autobuze mai multe în trafic și modernizate, adăugând că nu va intra în polemică pe aceste teme cu reprezentanții altor partide politice.

"În primul rând, nu voi intra în nicio polemică cu niciun reprezentant al unei formațiuni politice. (...) Voi comunica doar probleme administrative. Dacă cineva nu are încredere în proiectele mele, este dreptul lui să aibă dubii. Eu mă adresez direct bucureștenilor și îi asigur că, atunci când am anunțat că voi găsi cele mai bune și corecte măsuri economice, pentru ca transportul public în București să fie gratuit, însoțit de dezvoltarea și modernizarea rețelei de transport public înseamnă că am găsit și soluții.

Este posiblitatea domniilor lor să voteze sau nu în Consiliul General ceea ce eu propun.

Dar, atâta vreme cât voi veni cu un plan concret prin care voi demonstra că poate să existe și gratuitate, dar și autobuze mai multe în trafic și să fie și curate și modernizate și să vină la o oră corespunzătoare, astfel încât orice călător să-i poată să-și facă un plan de călătorie, să poată ajunge acolo unde are nevoie, aceste dubii sunt oarecum de înțeles dar doar din punct de vedere politic, dar din punct de vedere administrativ voi demonstra că eu am avut dreptate", a declarat Firea la sediul PSD.

Etichete: alina gorghiu, Gabriela Firea, PNL, transport RATB gratuit

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE