Divizia de imobiliare a grupului IKEA a cumpărat încă un teren în Bucureşti. Ce va construiCompania Vastint, divizia de imobiliare a grupului IKEA, a cumpărat un teren de 48 de hectare în Bucureşti, pentru a dezvolta un proiect mixt, predominant rezidenţial.

Divizia de imobiliare a grupului IKEA a cumparat un nou teren in Bucuresti. Ce va construi
Divizia de imobiliare a grupului IKEA a cumpărat un nou teren în Bucureşti. Ce va construi
Foto: economica.net

Compania Vastint România, divizia imobiliară locală a grupului suedez Inter IKEA, a cumpărat un teren de 48 de hectare în zona Sisești, pentru al treilea proiect imobilliar din București.

"Vastint România a achiziționat un lot de 48 ha în zona Sisești, în imediata apropiere a terminalului Străulești, prevăzut cu stație de metrou și facilități park-and-ride. Băneasa Shopping City – unul dintre cele mai mari centre comerciale din țară, Pădurea Băneasa și Aeroportul Otopeni sunt doar câteva dintre facilitățile din zonă. Situat pe Șos. Gheorghe Ionescu Sisești nr. 194, la mai puțin de jumătate de oră distanță de Piața Victoriei, terenul este înconjurat de un cadru verde, liniștit, cu o varietate de facilități la îndemână, precum centre comerciale și numeroase conexiuni de transport public", se arată într-un comunicat al companiei citat de profit.ro.

Compania vrea să dezvolte aici un proiect mixt, predominant rezidențial. 

Vastint România deține încă două proiecte importante în București, respectiv Timpuri Noi Square, amplasat în sectorul 3, care prevede construcția a până la 100.000 metri pătrați de spații de birouri clasa A și comerciale precum și 50.000 metri pătrați de spații rezidențiale și Business Garden Bucharest, situat în sectorul 6, care va aduce pe piața locală 41.000 metri pătrațide birouri clasa A și spații comerciale.

Etichete: IKEA, rezidenţial, vastint romania

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE