Dj Kaos & Khidja @ Unghi TriunghiJoi 15 noiembrie, Control este gazda unei noi editii a seriei de petreceri Unghi Triunghi, cu DJ Kaos & Khidja.

Dj Kaos
Dj Kaos
Foto: B365

Numele de Dj Kaos a fost adoptat pe la jumatatea anilor '80,de pe vremea cand era primul artist de graffiti din Berlin, ale carui lucrari mergeau intr-o zona hip-hop. La inceputurile anilor '90 s-a mutat la Londra, unde petrece mult timp in studioul legendarului producator Cameron McVey si se lanseaza pe o scena englezeasca de clubbing aflata in plina ascensiune.Spre finalul anilor '90, Kaos s-a intors in Berlin si s-a alaturat trupei Turntable Terranova, un trio de electronic hip hop, marcand o traversare lenta spre faimoasa serie Dj- Kicks. 

In ultimii zece ani Kaos s-a concentrat mai mult pe o cariera solo. Hello Stranger, materialul lui solo full-length lansat in 2005 a inclus colaborari cu Erlend Øye, Daniel Wang, Captain Comatose, The Rapture si The Hundred in the Hands. A facut multe si mai are o gramada de planuri marete ca dj, iar de curand si-a lansat si propria casa de productie Jolly Jams.
Release-urile sale merg de la house ("Keep on Movin'"), la disco ("Kosmischer Ruckenwind"), spre o abordare in care se foloseste mai mult analog, precum in materialel lansate la DFA Records - "Love the Night Away" (2009) sau  "From Inside"(2011).

Soundcloud: http://soundcloud.com/aysetuker84/dj-kaos-love-the-night-away-tiedye-mix

Intrare: 10 lei

Sala Berlin

Etichete: control, khidja, party, Unghi Triunghi

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE