DJ-ul Avicii a murit la 28 de ani. Care a fost posibila cauzăDJ-ul Avicii a murit vineri, la vârsta de 28 de ani. Cauza morţii nu este anunțată oficială, dar stilul său de viață nu era tocmai unul sănătos, motiv pentru care unii cred că alcoolul i-ar fi adus moartea.

DJ-ul Avicii a murit la 28 de ani. Care a fost posibila cauza
DJ-ul Avicii a murit la 28 de ani. Care a fost posibila cauză

DJ-ul Avicii a murit vineri, la vârsta de 28 de ani. Cauza morţii nu este anunțată oficială, dar stilul său de viață nu era tocmai unul sănătos, motiv pentru care unii cred că alcoolul i-ar fi adus moartea.

La vârsta de 26 de ani, Avicii a renunțat la contracte foarte profitabile pentru concerte. După cinci ani de turnee și băut din greu, starul suedez ajunsese deja în spital de două ori.

În trecut, Avicii a suferit de pancreatită acută din cauza consumului excesiv de alcool. În 2014, a suferit mai multe intervenții chirurgicale, motiv pentru care a anulat o serie de spectacole în încercarea de a se recupera. El a renunțat la un mare turneu în 2016, dar a continuat să facă muzică în studio.

O carieră de succes

Tim Bergling s-a născut pe 8 septembrie 1989 la Stockholm, Suedia, și a devenit cunoscut sub numele Avicii. A fost un DJ, remixer şi producător muzical. În 2012, Avicii s-a clasat pe locul 3 în topul anual "Top 100 DJs" publicat de către revista DJ Magazine, iar în 2013 a repetat performanţa. A fost nominalizat de două ori la Premiile Grammy, în 2012 pentru piesa "Sunshine" în colaborare cu David Guetta şi în 2013 pentru piesa "Levels".

"Când mă uit în urmă, la viața mea, îmi vine să zic: 'Eu?! Eu am făcut toate acestea?'. A fost cel mai bun moment al vieții mele într-un anumit sens, dar totul a venit cu un preț - mult stres și anxietate - dar a fost cea mai bună călătorie a vieții mele", a zis Avicii.

Sursa: dcnews.ro

Etichete: cauza moarte dj avicii, dj avicii, moarte dj avicii

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE