DNA cere din nou arestarea lui Nicușor Constantinescu, președintele CJ ConstanțaProcurorii DNA au solicitat Tribunalului Bucureşti arestarea preventină a lui Nicușor Constantinescu. Acesta se află, în prezent, sub control judiciar.

Nicusor Constantinescu reclama "abuzurile repetate ale DNA" la Ambasada SUA
Nicuşor Constantinescu reclamă "abuzurile repetate ale DNA" la Ambasada SUA
Foto: ziuaconstanta.ro

Cererea a fost respinsă de judecătoarea Luisa Emanuela Dragomir, din Tribunalul Bucureşti, dar decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată la Curtea de Apel Bucureşti, informează ziuadeconstanta.ro, citat de stiripesurse.ro.

Surse judiciare arată că DNA a cerut arestarea şefului CJC pentru că acesta nu s-a prezentat la Curtea de Apel Bucureşti unde s-a judecat o contestaţie făcută chiar de el. În replică, Nicuşor Constantinescu a arătat judecătorilor că a lipsit motivat şi că nu s-a putut prezenta în faţa Curţii de Apel Bucureşti din motive obiective.

Cererea de arestare a fost depusă în dosarul în care preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa este judecat alături de Adrian George Gâmbuţeanu, fost director general al Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri (RAJDP) Constanţa. 

Etichete: DNA, nicusor constantinescu, Tribunalul Bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE