DNA cere Tribunalului Bucureşti să dispună arestarea preventivă a lui Nicuşor ConstantinescuProcurorii DNA au solicitat, vineri 18 iulie, înlocuirea măsurii de control judiciar pentru preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa cu cea de arest preventiv.

Nicusor Constantinescu, chemat urgent in Romania, va afla miercuri daca va fi arestat
Nicușor Constantinescu, chemat urgent în România, va afla miercuri dacă va fi arestat

După ce în urmă cu o săptămână Curtea de Apel Bucureşti a anulat mandatul de arestare emis anterior, în spaţiul public au apărut imagini şi date noi legate de şederea lui Nicuşor Constantinescu în SUA. Nicuşor Constantinescu apare într-o inregistrare video, filmată cu telefonul mobil, de un roman stabilit în New York. În filmare, Constantinescu fumează la o terasă din SUA.

După ce au apărut imagini în care Nicuşor Constantinescu, care susţine că este la tratament în SUA, apare la o terasă din New York, procurorii DNA au depus o nouă solicitare de arestare a baronulului de Constanţa.

Dacă cererea de arestare a DNA va fi aprobată de judecători atunci instanţa va emite un nou mandat de arestare şi Nicuşor va fi din nou dat în urmărire internaţională, potrivit Gândul.info.

CITEȘTE ȘI:Nicuşor Constantinescu, filmat în timp ce fumează la o terasă din SUA, deşi susţine că e grav bolnav

Prin decizia de marti, CAB a respins inlocuirea controlului judiciar, dispus initial in cazul lui Constantinescu, cu arestul preventiv. 

Etichete: arest preventiv, control judiciar, DNA, inregistrari, nicusor constantinescu, SUA

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE