DNA: "Evenimentul zilei",folosit de Truică şi Dan Andronic,pentru a retroceda ilegal Pădurea BăneasaProcurorii DNA arată, în referatul prin care cer arestarea preventivă a cinci suspecți în dosarul restituirilor de păduri, printre care și Remus Truică şi Dan Andronic, că aceştia din urmă au folosit "Evenimentul zilei" pentru a influența retrocedarea nelegală a Pădurii Băneasa.

DNA: "Evenimentul zilei",folosit de Truica si Dan Andronic,pentru a retroceda ilegal Padurea Baneasa
DNA: "Evenimentul zilei",folosit de Truică şi Dan Andronic,pentru a retroceda ilegal Pădurea Băneasa
Foto: evz.ro

Interceptările efectuate în dosarul retrocedărilor ilegale de păduri în favoarea prințului Paul de România arată că suspecții discutau între ei despre faptul că a fost folosit inclusiv ziarul "Evenimentul zilei", controlat de Dan Andronic, de asemenea acuzat, în încercarea de a obține câștig de cauză, scrie Profit.ro.

Potrivit Referatului, în data de 19.10.2011, la ora 10.53.33, între mai mulți suspecți s-a purtat următoarea discuție, înregistrată de anchetatori:

"MARCOVICI MARIUS ANDREI: Așa. S-ar putea să preia el conducerea asta și trebuie să-i facem un soi de go through în ceea ce se întâmplă în firmă, adică legal vorbind. Și să fii pregătit cu astea. La 15.00.

ROBERT: E ok, e în regulă... Ascultă! Trebuie să-l ajuți mai mult, DAN, cu prinții....Faptul că ea te f...la cap nu prea ajută proiectul. Știi? Nu prea e de ajutor să fii cu capul în nori. .....

membru grup : Ok. Dar ziarul?

ANDRONIC CĂTĂLIN DAN: Da, ziarul o poate face, dar nu este suficient. Am făcut ceva. Reacția nu a fost minunată, deci nu vreau să mai folosesc același canal.

membru grup : Ziarul?

ANDRONIC CĂTĂLIN DAN: Da. O să fac ceva înainte de moment."

Potrivit procurorilor, gruparea a prejudiciat bugetul de stat cu 500 de milioane de lei, prin retrocedarea nelegală a Pădurii Băneasa.

Mai mult pe Profit.ro.

Etichete: dan andronic, Pădurea Băneasa, remus truica, retrocedare ilegală

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE