DNA pregăteşte EXTINDEREA URMĂRIRII PENALE a lui Oprescu.Ce acuzaţii i s-ar putea aduce edilului-şefPrimarul suspendat al Capitalei ar putea primi o nouă lovitură din partea DNA. Procurorii pregătesc extinderea anchetei în cazul lui Sorin Oprescu.

DNA pregateste EXTINDEREA ANCHETEI in cazul lui Oprescu. Ce acuzatii i s-ar putea aduce edilului-sef
DNA pregăteşte EXTINDEREA ANCHETEI în cazul lui Oprescu. Ce acuzaţii i s-ar putea aduce edilului-şef
Foto: realitatea.net

Aflat în arest preventiv şi supus acum unor investigaţii oncologice, Sorin Oprescu primeşte din nou veşti proaste. Procurorii DNA vor să extindă ancheta în cazul său pentru spălare de bani şi constituire de grup infracţional, informează România TV, iar pentru aceste infracţiuni riscă ani mulţi de închisoare.

Informaţia privind posibila extindere a urmăririi penale pe numele lui Sorin Oprescu apare în motivarea prelungirii mandatului de arestare, decisă de Tribunalul Bucureşti. Pentru aceleaşi infracţiuni ar putea fi vizat şi fiul primarului, Mircea Oprescu.

În documentul amintit, judecătorul de drepturi şi libertăţi care a decis, în primă instanţă, prelungirea arestului preventiv pe numele lui Sorin Oprescu, se arată că procurorii DNA au solicitat acest lucru întrucât în cazul primarului suspendat al Capitalei se efectuează în continuare cercetări, iar punerea sa în libertate sau sub control judiciar ori în arest la domiciliu i-ar putea permite acestuia să ia legătura cu alte persoane din dosar şi să influenţeze ancheta.

Procurorii fac în continuare cercetări pentru presupuse fapte de spălare de bani şi constituire de grup infracţional organizat.

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, a rămas internat la Institutul de Diabet. Deşi sâmbătă ar fi trebuit, teoretic, să se întoarcă în arest, medicii au decis că starea de sănătate a lui Oprescu impune spitalizarea lui în continuare. Medicii n-au reuşit până acum nici să-i facă toate analizele pentru care a fost transferat la institut.

Suspect de cancer pulmonar, Sorin Oprescu continuă să fumeze şi în spatele gratiilor

Primarul Sorin Oprescu va fi transferat luni la spitalul Fundeni din Capitală, după ce în week-end medicii de la Institutul Paulescu au reuşit să-i stabilizeze glicemia. Transportul se va face sub paza poliţiştilor. La Fundeni, Sorin Oprescu va fi supus unor investigaţii medicale pentru a afla dacă suferă sau nu de cancer la plămâni.

Avocatul lui Oprescu: Starea de sănătate nu este bună. Îi este teamă să nu moară în închisoare

Pe 9 octombrie, un complet de la Curtea de Apel Bucureşti a decis ca Sorin Oprescu să rămână în arest pentru încă 30 de zile. Curtea de Apel Bucureşti a respins, vineri, contestaţia edilului şi a menţinut decizia de prelungire a mandatului emis în 6 septembrie, în dosarul în care este acuzat de luare de mită. Sorin Oprescu a fost internat, joi, la Spitalul Fundeni, astfel că edilul suspendat nu a fost prezent în faţa magistraţilor.

Etichete: anchetă, anchetă DNA, extindere, Sorin Oprescu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE