DNA și OLAF investighează un caz de fraudă cu alimente gratuite în RomâniaDNA și OLAF investighează un caz de fraudă și corupție în cadrul programului de distribuire a alimentelor gratuite în România.

DNA si OLAF investigheaza un caz de frauda cu alimente gratuite in Romania
DNA și OLAF investighează un caz de fraudă cu alimente gratuite în România
Foto: ziuaconstanta.ro

Oficiul European de Luptă Antifraudă (OLAF), împreună cu Direcția Națională Anticorupție (DNA) învestighează Programul 2012 de Distribuție Gratuită de Alimente la persoanele cele mai sărace din Uniunea Europeană, potivit agerpres.ro.

 Acest program este finanțat din bugetul Uniunii Europene, și este implementat de către Agenția de Plăți și Intervenții pentru Agricultură (APIA). Pentru acest program, Uniunea Europeană a plăti aproximativ 26 de milioane de euro.

"Această operațiune este un exemplu bun de cooperare eficientă între OLAF și autoritățile naționale, lucrând împreună pentru apărarea intereselor financiare ale contribuabilului european împotriva fraudei. Aș dori să mulțumesc tuturor autorităților care au cooperat și contribuit la desfășurarea acestor investigații până acum și urez Direcției Naționale Anticorupție mult succes în continuare în acest caz foarte important", a de clarat Giovanni Kessler, director general al OLAF.

Etichete: alimente gratuite, DNA, fraudă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE