Brian May, mesaj pentru români înainte de concertul de la Sala PalatuluiBrian May, chitaristul trupei Queen, va concerta pentru prima data în România, într-un spectacol care va avea loc pe 14 martie la Sala Palatului din Bucureşti.

Doar doua saptamani pana la concertul lui Brian May de la Sala Palatului
Doar două săptămâni până la concertul lui Brian May de la Sala Palatului
Foto: essr.net

Show-ul de la Bucuresti este inclus din cea de-a doua parte a turneului One Voice, care cuprinde alte 11 concerte in Europa de Est, programate pentru luna martie.

Este vorba despre un proiect muzical personal al lui Brian May, inclus în turneul european intitulat „One Voice" pe care acesta îl susţine alături de solista britanică Kerry Ellis.

Brian May şi Kerry Ellis s-au cunoscut în 2002 când chitaristul, surprins de vocea artistei, a încurajat-o să participe la audiţiile pentru musicalul „We Will Rock You". Kerry fost distribuită în rolul lui Meat, care avea să-i consolideze drumul către o carieră în musicaluri celebre de pe Broadway şi West End-ul londonez, printre care „Les Misérables", „Wicked", „Oliver" sau „Cats".

Câţiva ani mai tarziu, cei doi aveau să se reîntâlnească pentru o colaborare de studio, prima dintr-o lungă serie de proiecte realizate împreună.

La începutul acestui an, Brian May şi Kerry Ellis au dat startul unui turneu european, „One Voice", care va cuprinde, pe lângă mai multe piese originale, şi numeroase interpretări ale unor hituri clasice, inclusiv piese The Beatles şi, bineînteles, Queen. Cu aceasta ocazie, cei doi vor ajunge pentru prima dată şi la Bucureşti, iar ca să marcheze premiera, artiştii au înregistrat şi un salut transmis fanilor din România.

Etichete: Brian May, Sala Palatului

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h