Doar unu din zece filme difuzate de Netflix în SUA este disponibil şi în RomâniaDoar unu din zece filme difuzate de Netflix în SUA sunt disponibile în România. Comparativ cu Statele Unite, care bineînțeles că beneficiază de cel mai bogat conținut, pe Netflix România sunt disponibile doar 12% din filme.

Doar unu din zece filme difuzate de Netflix in SUA este disponibil si in Romania (Foto yoda.ro)
Doar unu din zece filme difuzate de Netflix în SUA este disponibil şi în România (Foto yoda.ro)

Netflix America deține, în acest moment, drepturi de difuzare pentru 4.593 de filme și 1.157 de seriale. Comparativ, Netflix România are doar 554 de filme, respectiv 202 seriale. În procente, asta înseamnă cu românii au la dispoziție numai 12,06% din filmele și 17,46% din serialele pe care le pot vedea americanii. Prețul abonamentului este același, scrie profit.ro.

Lista completă a filmelor disponibile pe Netflix România.

Lista completă a serialelor disponibile pe Netflix România.

Pentru că negocierile pe drepturile de difuzare se fac în funcție de regiuni geografice, conținutul disponibil în România este aproximativ similar celui din Slovacia, Cehia, Croația, Moldova, Ungaria sau Bulgaria. Cantitativ, țările care se apropie cel mai mult de Statele Unite sunt Samoa Americană, Puerto Rico, Martinica, Guadelupa și Guiana Franceză.

Nici măcar conținutul original Netflix nu este disponibil în toate țările. De exemplu, în România nu poate fi văzut serialul House of Cards.

Țara care are disponibil cel mai puțin conținut pe Netflix este Maroc. Aici sunt disponibile 118 filme și 39 seriale. Adică aproximativ 3% din conținutul disponibil în America.

Etichete: filme, lista, Netflix, România, seriale

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE