Dobândește încredere în tine la cursurile de Dezvoltare Personală de la Fundația VictoriaTe entuziasmează începutul primăverii și ai vrea să îți îmbunătățești abilitățile sociale? Ți-ai dori să faci mai ușor față situațiilor stresante din viața ta? Sau vrei să înțelegi cum poți construi relaţii sănătoase, armonioase şi cu adevărat împlinite? Fundația Calea Victoriei îți propune în luna martie un program relaxant de cursuri în domeniul comunicării și dezvoltării personale care te ajută să găsești o rezolvare dilemelor tale.

Dobandeste incredere in tine la cursurile de Dezvoltare Personala de la Fundatia Victoria
Dobândește încredere în tine la cursurile de Dezvoltare Personală de la Fundația Victoria

Află care sunt principiile înțelepciunii Tao și cum le poți folosi în viața de zi cu zi, cum te ajută inteligența emoțională să îți gestionezi mai bine emoțiile, ce anume te face un vorbitor charismatic, dar și cum poți dobândi armonia în cuplu.

Începem în 16 martie cu un atelier dedicat vieții de cuplu Cum facem DRAGOSTEA să dureze?, susținut de Monica Găitănaru. De-a lungul atelierului, vom identifica obstacolele din calea iubirii, dar și remediile cu ajutorul cărora putem construi relații sănătoase. Vom stabili diferențele dintre dependență și iubire sau dintre comunicarea constructivă și cea distructivă.

Continuăm în 21 Martie cu atelierulCREȘTEREA ÎNCREDERII ÎN SINE și dezvoltarea charismei,susținut de Geo Pană. Atelierul se adresează persoanelor care vor să treacă peste emotivitate și vor să se apropie mai mult de ceilalți din punct de vedere relațional. Prin exercițiile de la atelier, vei avea posibilitatea să îți cunoști mai bine stările sufletești, să faci mai ușor față emoțiilor și să îți dezvolți charisma.

Al treilea atelier pe care ți l-am pregatit în luna martie este axat pe comunicarea în public și tehnici de susținere a unui discurs: Atelierul de VORBIRE ÎN PUBLIC – Secretele unei prezentări de succes, din 24 Martie, cu Iulia Ivanov. În cadrul căruia vei înțelege cum să creezi discursuri care să capteze atenția tuturor și vei învăța cum să transmiți un mesaj coerent și jovial.

În 29 Martie organizăm un atelier interactiv de INTELIGENȚĂ EMOȚIONALĂ cu Adela Iepure. Cu ajutorul exercițiilor individuale și de grup, jocurilor creative și testelor de autoevaluare vei înțelege cum să îți gestionezi mai bine emoțiile și cum să aduci un plus de echilibru în viața ta.

La final de lună, în 31 Martie, te așteptăm la atelierul de dezvoltare personală Ești ceea ce gândești: ÎNȚELEPCIUNEA TAO , cu Eduard Bucescu. Vei înțelege această înţelepciune orientală care ne provoacă să săpăm mai adânc la temelia existenţei noastre până descoperim paradoxurile pe care se sprijină sensurile vieţii.

Pe lângă atelierele prezentate mai sus poți alege și altele. Află programul lor accesând: www.victoriei.ro .

Înscrieri la contact@victoriei.ro.

Etichete: cursuri, fundatia victoriei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE