DOCUMENT: Care va fi TRASEUL Autostrăzii de Centură a BucureștiuluiCompania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) are în licitație trei loturi ale Centurii sud la profil de autostradă a Bucureștiului pentru care a și desemnat constructorii. Digi24.ro a prezentat traseul celor trei loturi, totalizând 50 de kilometri.

Lotul 1 al cărui contract CNAIR vrea să îl acorde firmei turcești Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret AS. are o lungime de 17 kilometri. Lotul începe printr-un nod rutier prevăzut la intersecția cu autostrada A2, traversează râul Dâmbovița se înscrie între Glina și Bălăceanca, după care ia direcția vest traversând Valea Călnăului și intersectează DN4. Aici va exista un nod rutier tip treflă. Din acest punct, traseul merge paralel cu centura existentă, trece la nord de Berceni unde intresectează DJ401, punctul final fiind la km 69.

Lotul 2, la care constructorul desemnat este aceeași firmă turcească, începe din apropierea liniei CF 902 București-Giurgiu. De aici, autostrada va trece printre localitățile Sinești și Jilava unde intersectează DJ 401A, traversează râul Sabar după care intersectează DN5 unde a fost prevăzut un nod rutier.

După intersecția cu DN5, traseul autostrăzii ia direcția nord-est, ocolind pădurea Jilava, traversează CF Port 1 Decembrie, trece la nord de Dărăști unde intersectează DC 101. În continuare traseul se desfășoară aproape paralel cu râul Sabăr pe circa doi kilometri, trece la sud de Măgurele și Bragadiru unde intersectează printr-un nod rutier DN6.

Lotul 3, al cărui contract revine firmei Spedition UMB, deținută de omul de afaceri autohton Dorinel Umbrărescu, ia direcția nord-vest după nodul rutier cu DN6. Autostrada trece la sud-vest de localitățile Clinceni și Domnești. La kilometrul 93 autostrada traversează CF 900 București-Craiova iar în continuare traseul are direcția nord, traversează râul Sabar, la vest de Dârvani și canalul de aducțiune Argeș, după care, la vest de Ciorogârla, traseul autostrăzii traversează pădurea Berceni, intersectează DJ 601, traversează pârâul Ciorogârla și DJ 602 și se termină imediat până în intersecția cu autostrada București-Pitești.

Click pe imagine pentru mărire.

 

 

Etichete: autostrada de centura, Bucureşti, centura Bucureşti, document

0/2 COMENTARII
Camila Rodela
15 mai 22:28
+0
VOTURI
-0
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail ogagakunta@gmail.com sau WhatsApp +2348069032895
Maximus
10 mai 20:28
+0
VOTURI
-0
Mai bine puneati o harta ca lumea...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE