Documentarul despre TRAGEDIA DIN #COLECTIV va fi difuzat în martie de DiscoveryDocumentarul despre #COLECTIV, realizat de o echipă românească de producție condusă de Mișu Predescu, fost producător la Pro TV, va fi lansat luna viitoare.

TRAGEDIA DIN #COLECTIV
TRAGEDIA DIN #COLECTIV

Programul intitulat Dezastrul din Colectiv va avea o durată de 44 de minute și va fi difuzat în premieră pe Discovery Channel duminică, 13 martie, de la ora 22:00, informează paginademedia.ro

Charlotte Reid, Producător Executiv pentru Discovery Networks International, a declarat: „Suntem extrem de recunoscători față de martorii implicați în această producție, pentru curajul și deschiderea lor de a-și face cunoscute poveștile, astfel încât publicul să înțeleagă mai bine ce s-a întâmplat pe 30 octombrie 2015. Mulțumită lor, am reușit să aprofundăm într-o manieră echilibrată evenimentele din acea noapte, oferindu-le telespectatorilor o perspectivă amplă asupra acestei tragedii".

Documentarul vorbește despre tragedia din clubul Colectiv ce a avut loc pe 30 octombrie în Bucuresti, cauzând moartea a 63 de persoane și spitalizarea altor câteva zeci.

Documentarul va prezenta în ordine cronologică faptele unanim recunoscute care s-au petrecut în acea noapte în București, așa cum au fost relatate de cei direct implicați – supraviețuitori, familii ale acestora, autorități și cadre medicale care au luat parte la operațiunile de salvare.

Etichete: #Colectiv, documentar #Coelctiv, documentar #Colectiv Discovery

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE