Doi angajaţi ai Serviciului Permise Bucureşti, sancţionaţi după ce Tăriceanu şi-a luat carnetul autoDirecția Permise din Capitală a anunțat joi că doi angajați ai instituției au fost sancționați cu mustrare scrisă ca urmare a cercetărilor demarate după ce președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, și-a luat permisul de conducere.

Doi angajati ai Serviciului Permise Bucuresti, sanctionati dupa ce Tariceanu si-a luat carnetul auto
Doi angajaţi ai Serviciului Permise Bucureşti, sancţionaţi după ce Tăriceanu şi-a luat carnetul auto

"După efectuarea verificărilor cu privire la existența sau inexistența abaterii disciplinare și a vinovăției lucrătorilor implicați, comisia de cercetare disciplinară a stabilit că faptele a doi dintre lucrători, unul cu funcție de conducere și unul cu funcție de execuție, constituie abatere disciplinară", se arată în comunicatul Direcției Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor (DRPCIV).

Drept urmare, cei doi au fost sancționați cu "mustrare scrisă" pentru "intervenția pentru influențarea soluționării unor cereri privind satisfacerea intereselor oricărei persoane".

Cercetarea disciplinară a fost declanșată după ce, la începutul lunii august, presa a relatat că președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a mers la DRPCIV, evitând coada celor care așteptau să își preschimbe permisul auto.

Etichete: angajaţi DRPCIV sancţionaţi, Călin Popescu Tăriceanu, DRPCIV, DRPCIV bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE