Doi bărbați amenință că își dau foc, pentru că le este evacuată familia din casăTrei familii din sectorul 5 din Capitală au fost obligate să evacueze imobilul în care locuiesc de 25 de ani, în urma retrocedări imobilului către proprietarii de drept. Locatarii sunt însă disperaţi pentru că nu au unde să se ducă şi îi cer primarului Marian Vanghelie să vină să stea de vorbă cu ei. Doi bărbaţi s-au urcat pe acoperişul clădirii şi ameninţă că se omoară.

Evacuare cu scandal
Evacuare cu scandal

Aproximativ 25 de persoane care locuiesc într-o casă din sectorul 5 al Capitalei, de pe strada Sabinelor, au fost, joi dimineaţă evacuaţi. Oamenii şi-au luat lucrurile şi mutat în faţa casei. Chiriaşii sunt disperaţi şi spun că nu au unde să se ducă, informează rtv.net.

Oamenii spun că de 7 ani plătesc chirie pentru imobilul în care stau, iar în tot acest timp au făcut demersuri la primărie pentru a primi o locuinţă, însă nu au primit niciodată un răspuns. Aceştia îi cer edilului Marian Vanghelie să meargă la faţa locului ca să discute cu ei.

Doi bărbaţi s-au urcat pe casă şi ameninţă că se omoară. Poliţiştii au stat de vorbă cu ei, însă aceştia nu vor să renunţe la protestul lor. Mamei unuia dintre bărbaţi i s-a făcut rău, iar o ambulanţă SMURD a ajuns la faţa locului pentru a-i acorda primul ajutor.

Etichete: evacuare, scandal, Sectorul 5, Vanghelie

0/3 COMENTARII
a1oJ0xNgfu
09 aug 15:33
+0
VOTURI
-0
Kudos to you! I hadn't thuohgt of that!
cPydLOEDc
20 iul 15:31
+0
VOTURI
-0
Big help, big help. And suvirlatepe news of course.
k80KMGyxV
18 iul 05:47
+0
VOTURI
-0
This article acviehed exactly what I wanted it to achieve.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE