Doi bărbaţi, care ar fi comis jaful armat de la casa de amanet din Bucureşti, prinşi în CălăraşiDoi bărbaţi, cu cetăţenie italiană, respectiv italiană şi română, bănuiţi că ar fi autorii jafului comis sâmbătă la o casă de amanet din Sectorul 3, au fost prinşi de poliţiştii bucureşteni în judeţul Călăraşi, anunţă, duminică, Poliţia Capitalei. Bijuteriile furate, în valoare de 120.000 de lei, au fost recuperate. Suspecţii ar mai fi sustras, în noaptea de joi spre vineri, mai multe replici de arme airsoft, dintr-o societate comercială.

Jaf armat in Bucuresti
Jaf armat în Bucureşti

"În această dimineaţă (duminică, n.r.), poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au identificat şi imobilizat, pe raza judeţului Călăraşi, doi bărbaţi, unul cetăţean italian, iar celălalt cu dublă cetăţenie, italiană şi română, în vârstă de 23, respectiv 20 de ani, bănuiţi în cazul comiterii tâlhăriei din data de 22 aprilie a.c. de la o casă de amanet de pe raza sectorului 3", transmit reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Ei precizează că, sâmbătă, în jurul orei 14.40, Poliţia Capitalei a fost sesizată printr-un apel la 112 că două persoane, mascate, au ameninţat cu un pistol operatorul comercial al unei case de amanet şi, folosind violenţa împotriva lui, au sustras mai multe bijuterii, după care au fugit.

"La faţa locului s-a deplasat echipa complexă care a efectuat cercetarea locului faptei, demarând, simultan, audierea persoanei vătămate, a martorilor, precum şi investigaţiile în vederea identificării celor doi bărbaţi. După câteva ore de la eveniment, din datele obţinute s-a conturat ipoteza că această faptă se coroborează cu un furt, comis în noaptea de 20/21 aprilie, dintr-o societate comercială, de pe raza Sectorului 4, când au fost sustrase mai multe replici de arme, tip airsoft", mai arată poliţiştii.

Atfel, din reunirea celor două cauze a fost identificată o pistă care a condus către cei doi bărbaţi de 23, respectiv 20 de ani.

"În urma acţiunii declanşate, care a condus la depistarea celor doi, au fost găsite şi recuperate bijuteriile sustrase din casa de amanet, în valoare totală de aproximativ 120.000 de lei. De asemenea, în cursul nopţii au fost găsite armele tip airsoft sustrase, o parte din ele în locuinţa unuia dintre cei doi, parte din ele abandonate în apropierea casei acestuia", spun reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Cei doi bărbaţi se află, în acest moment, în custodia poliţişilor, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Etichete: Bucureşti, jaf armat, jaf armat bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE