Bărbații din Capitală, acuzați de tentativă de omor, au fost reținuțiParchetul de pe lângă Tribunalul București a dispus reținerea, pentru 24 de ore, a patru bărbați, acuzați de tentativă de omor și tulburarea liniștii publice.

Un bucurestean a fost injunghiat, pentru ca le-a spus unor tineri sa nu arunce doza de bere pe jos
Un bucureștean a fost înjunghiat, pentru că le-a spus unor tineri să nu arunce doza de bere pe jos
Foto: voceatransilvaniei.ro

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a doi bărbaţi de 32, respectiv 33 de ani, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor şi tulburarea liniştii şi
ordinii publice.

Din probele administrate în cauză a rezultat suspiciunea rezonabilă că, în seara de 8 august 2015, cei doi inculpaţi au agresat fizic şi au înjunghiat un cuţit victima în vârstă de 31 de ani.

În fapt, conflictul a izbucnit în momentul în care victima le-a atras atenţia celor doi inculpaţi că au aruncat o doză de băutură de jos. Cei doi l-au urmărit pe tânăr, care se deplasa pe jos, însoţit de prietena sa, l-au lovit şi unul dintre inculpaţi i-a aplicat o lovitură de cuţit.

În urma unui complex de activităţi, cei doi agresori au fost identificaţi, fiind depistaţi, unul pe raza judeţului Mehedinţi, iar altul în Bucureşti.

În data de 14.08.2015 au fost prezentaţi Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare pe o perioadă de 30 de zile.

De asemenea, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a doi bărbaţi de 37, respectiv 39 de ani, pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

Din probele administrate în cauză a rezultat a rezultat suspiciunea rezonabilă că, în seara de 11 august 2015, cei doi inculpaţi au aplicat multiple lovituri cu pumnii şi picioarele unui bărbat de 47 de ani, leziunile produse conducând la
decesul acestuia.

În fapt, în seara de 11 august, în jurul orei 22.00, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit pe stradă, în stare de inconştienţă, cu leziuni la nivelul capului. Victima a
decedat la scurt timp după aceea. Din cercetări s-a stabilit că victima a consumat băuturi alcoolice împreună cu cei doi inculpaţi, după care, în urma unui conflict spontan aceştia i-au aplicat lovituri cu pumnii şi picioarele.

La faţa locului s-au deplasat procurorul criminalist şi ofiţerii Serviciului Omoruri şi Serviciului Criminalistic care au efectuat cercetarea la faţa locului. De asemenea au fost efectuate investigaţii şi audieri de martori.

În urma unui complex de activităţi, cei doi agresori au fost identificaţi, în cursul zilei de ieri fiind depistaţi şi conduşi la audieri.

În data de 14.08.2015 au fost prezentaţi Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare pe o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Etichete: Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, Poliţia Capitalei, tentativă de omor

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE