Doi bărbaţi, prinşi de poliţişti, după ce au furat o maşină de lux din MilitariPoliţiştii bucureşteni i-au prins în flagrant pe doi bărbaţi care au furat o maşină de lux din cartierul Militari din Capitală. Oamenii legii i-au prins pe cei doi hoţi, după ce au observat că maşina avea butucul smuls, iar numerele de înmatriculare erau expirate.

Doi barbati, prinsi de politisti, dupa ce au furat o masina de lux din Militari
Doi bărbaţi, prinşi de poliţişti, după ce au furat o maşină de lux din Militari
Foto: insulathassos.info

Poliţiştii bucureşteni au identificat şi prins, joi, doi bărbaţi cu vârste de 28, respectiv 37 de ani, la scurt timp după ce au furat un autoturism de lux din cartierul Militari.

În jurul orei 17.10, agenţii de siguranţă publică din cadrul Secţiei 20, acţionând pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor stradale, au observat pe Splaiul Independenţei, un autoturism cu geamurile deschise.

Astfel, s-a procedat la efectuarea de verificări asupra autoturismului, ocazie cu care s-a constatat faptul că, butucul portierei stânga faţă este forţat, contactul de pornire este smuls, iar numărul provizoriu de înmatriculare montat în faţă, este expirat din luna aprilie 2014.

Cu ajutorul unei persoane care se afla în apropierea autoturismului şi care a reuşit să dea detalii cu privire la ocupanţii autoturismului, s-a reuşit prinderea celor doi bănuiţi, aceştia fiind predaţi pentru cercetări, poliţiştilor Serviciului Furturi de Autovehicule.

Din verificările efectuate a reieşit faptul că, autoturismul a fost sustras de către cei doi, din cartierul bucureştean Militari, în seara de 29 aprilie a.c., în jurul orei 23.00.

"Cercetările sunt continuate cu unul dintre bănuiţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare şi conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, iar față de celălalt, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, ambii fiind în stare de reţinere.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie", se precizează în comunicatul remis B365.ro de Poliţia Capitalei.

Etichete: furt, furt masini, furt masini bucuresti, hoţi, hoţi de maşini, masina de lux, Militari, poliţişti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE