Doi bărbați, prinși după ce au furat de la un bătrân de 87 de ani în autobuzul 135Polițiștii bucureșteni au prins doi bărbaţi cu vârste de 36 respectiv 49 de ani, imediat după ce au sustras o sumă de bani din buzunarul unui bătrân.

Doi barbati, prinsi dupa ce au furat de la un batran de 87 de ani in autobuzul 135
Doi bărbați, prinși după ce au furat de la un bătrân de 87 de ani în autobuzul 135
Foto: forum,metrouusor.com

Poliția Capitalei anunță că duminică, în jurul orei 13.00, poliţiştii Brigăzii de Poliţie pentru Transportul Public au observat doi bărbaţi care, prin comportamentul afişat, le-au atras atenţia.

Astfel, în jurul orei 14.30, în timp ce se aflau în autobuzul liniei 135, între staţiile „Stadion Olimpia" şi „Calea Vitan", unul dintre bărbaţi a fost observat cum incomoda un bărbat de 87 de ani pentru a-i distrage atenţia, în timp ce al doilea i-a sustras din buzunarul de la piept, suma de 230 de lei.

Imediat după constatarea comiterii infracţiunii, s-a acţionat, reuşindu-se prinderea bănuiţilor şi conducerea acestora la sediul poliţiei pentru verificări.

Pejudiciul produs a fost recuperat în totalitate, banii sustraşi fiind predaţi persoanei în drept.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi complicitate la furt calificat, cu cei în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor.

Etichete: autobuz, furt, furt ratb

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE