Doi bărbaţi, trimişi în judecată de DNA: Unul A DAT MITĂ un BMW X6 să scape după ce a condus băutDirecția Națională Anticorupție – Serviciul Teritorial Braşov a dispus, marţi, trimiterea în judecată a doi bărbaţi acuzaţi de dare de mită. Unul dintre ei a condus băut şi fără permis de conducere, şi, pentru a scăpa de probele incriminatorii, a dat mită un autoturism marca BMW X 6, unui agent de poliție.

Doi barbati, trimisi in judecata de DNA: Unul A DAT MITA un BMW X6 sa scape dupa ce a condus baut
Doi bărbaţi, trimişi în judecată de DNA: Unul A DAT MITĂ un BMW X6 să scape după ce a condus băut
Foto: observatorbn.ro

AL-JENABI ALI-EDUARD și DOGAR NICOLAE FLORIN au fost trimişi în judecată, în stare de arest preventiv, pentru dare de mită.

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reținut următoarea stare de fapt:

În data de 10 decembrie 2015, inculpatul Al - Jenabi Ali - Eduard, cu sprijinul inculpatului Dogar Nicolae Florin, a oferit cu titlu de mită, un autoturism marca BMW X 6, unui agent de poliție aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

Autovehicul urma să-i fie remis agentului de poliție pentru ca acesta să nu întocmească un proces verbal de constatare a infracțiunilor flagrante săvârșite de inculpatul Al - Jenabi Ali-Eduard și pentru a nu trimite probele de sânge recoltate de la acesta din urmă, la spital.

"Anterior, inculpatul Al - Jenabi Ali – Eduard a fost depistat în trafic în timp ce conducea autoturismul respectiv fără a avea permis de conducere și având o concentrație de 0,65mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, a fost dispusă măsura asigurătorie a sechestrului asupra autoturismul marca BMW X6, ce aparţine inculpatului Dogar Nicolae Florin, în vederea confiscării.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Braşov, cu propunere de a se menține măsurile preventive şi asigurătorie dispuse în cauză.

În cauză, procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Direcției Generale Anticorupție.

Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă spre judecare, situaţie care nu poate să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie", anunţă DNA, într-un comunicat de presă.

Etichete: bmw x6, dare de mită, DNA, trimitere în judecată

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE