Doi călători RATB, îngropaţi în zăpadă într-o staţie de tramvai din Capitală VIDEOUn vatman al RATB care conducea un plug de zăpadă a spulberat efectiv călătorii care aşteptau, vineri dimineaţă, tramvaiul pe refugiul unei staţii din Capitală. Două persoane au fost acoperite de valul de zăpadă.

Doi calatori RATB, ingropati in zapada intr-o statie de tramvai din Capitala (Foto Adevarul)
Doi călători RATB, îngropaţi în zăpadă într-o staţie de tramvai din Capitală (Foto Adevarul)

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 9.00, în staţia de tramvai de pe Bd. Octavian Goga, la intersecţia Lucian Blaga/ Calea Vitan cu Octavian Goga/ Calea Dudeşti.

Două persoane, o femeie şi bărbatul care a realizat filmarea, au fost aruncate pe carosabil de forţa zăpezii, scrie Adevărul. Din fericire, autoturismele i-au ocolit. Bărbatul care a surprins incidentul a menţionat, pe Facebook, că „valul de zăpada ne-a dat jos de pe refugiu. Două masini au tras tare dreapta ca să nu dea peste noi. Daca era un copil sau o persoană mai slabă nu ştiu...Din respect faţă de persoanele care se aflau în staţie, vreo 8-9, trebuia să reducă viteza. Unde să plecăm? Pe şosea circulau autoturisme! De altfel era să ne lovească!"

VIDEO aici. 

Etichete: calatori acoperiti de zapada, călători RATB, Capitală, RATB, statie de tramvai

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE