Doi călători RATB, răniţi din cauza unei frâne. Şoferul RATB a încercat să evite o maşină de poliţieDoi călători, care circulau cu un autobuz de pe linia expres 783, au fost răniţi, marţi după-amiază, după ce autovehiculul în care se aflau a frânat brusc.

Două femei, în vârstă de 19 şi, respectiv, 70 de ani, au fost rănite, marţi după-amiază, după ce autobuzul de pe linia 783, în care se aflau, a frânat brusc. Autobuzul RATB circula regulamentar, pe culoarea verde a semaforului, dinspre Piaţa Unirii spre Piaţa Romană, iar când a ajuns în zona Piaţa Universităţii a frânat brusc pentru a evita coliziunea cu un autoturism de poliţie, care se deplasa de pe Bd. Regina Elisabeta spre Armenească, potrivit reprezentanţilor RATB.

La faţa locului au ajuns două echipaje SMURD, care au acordat primul ajutor femeilor rănite. În timp ce tânăra a primit îngrijiri medicale la faţa locului, bătrâna de 70 de ani, care s-a dezechilibrat în timpul frânării bruşte, a fost transportată la Spitalul Universitar.

Potrivit martorilor, maşina de poliţie pe care şoferul RATB a încercat să o evite nu avea semnalele acustice şi luminoase pornite.

Imaginile au fost trimise redacţiei B365.ro de un călător.

În prezent se fac cercetări la faţa locului pentru a se stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs incidentul.

Etichete: autobuz RATB, masina de politie, poliţie, rănit, RATB, SMURD

0/1 COMENTARII
Ing.
20 May 08:59
+0
VOTURI
-0
De aia scrie in autobuz ,,Va rugăm să vă ţineţi de bare".

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE