Carambol cu patru mașini pe Autostrada Soarelui, produs de un candidat PPDDUn accident, în care au fost implicate patru maşini, soldat cu trei răniţi, a avut loc, joi, pe Autostrada Soarelui. Accidentul a fost provocat de un candidat PPDD.

Doi candidati PPDD au fost raniti intr-un accident rutier
Doi candidați PPDD au fost răniți într-un accident rutier
Foto: tractari-service.ro

Joi, la scurt timp după inaugurarea tronsonului de autostradă, un candidat PPDD la funcţia de deputat, care a vrut să întoarcă neregulamentar, a fost lovit de o maşină. Un alt şofer, tot candidat PPDD, care a oprit să acorde primul ajutor a fost şi el lovit de un alt autoturism, informează rtv.net.

Candidatul care a vrut să acorde o mână de ajutor este Andrei Răzvan Condurăţeanu. Soţia lui şi încă o persoană au ajuns la spital.

"Băiatul meu un om de o bunătate rară. S-a dat jos din maşina să ajute un coleg izbit de un participant iar cand a ajuns si l-a luat în braţe pe colegul de la PPDD un alt participant a intrat în maşină. Are o fracturare la tâmpla stângă. Am aranjat să ajungă cu ambulanţa la Bagdasar Arseni. Este în comă indusă din cauza şocului în creier. Medicii fac un tratament şoc încercand să îl salveze", a declarat Florin Condurăţeanu, tatăl lui Andrei Răzvan, la România TV.

Etichete: accident rutier, candidat PPDD, carambol

0/3 COMENTARII
Laszlo
02 Feb 13:10
+0
VOTURI
-0
Daune morale victime accident!
Despăgubirea în Compensare este suma de bani pe care este îndreptăţit sa o pretindă victima acelei fapte ilicite de la autorul accidentului, sau de la Asigurătorul RCA al acestuia, dacă i-a fost provocată o vătămare a integrităţii corporale sau a sănătăţii, care a determinat o modificare a echilibrului vieţii sale, în sensul de a-i face inaccesibile pentru viitor anumite idealuri care până atunci îi erau accesibile, sau de a-i răpi posibilitatea – până atunci existentă – de a avea anumite satisfacţii sau plăceri în viaţă.
Aflaţi mai multe » http://accidentsupport.blogspot.ro/2013/01/daune-morale-victime-accident.html
Nume*
16 Dec 15:55
+0
VOTURI
-0
R1kkH8 , [url=http://zwjveoxdqdun.com/]zwjveoxdqdun[/url], [link=http://kbfttnapfnmd.com/]kbfttnapfnmd[/link], http://yezomxtpqzoi.com/
Nume*
15 Dec 05:04
+0
VOTURI
-0
You can always tell an expert! Thanks for contriubting.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE