Doi deținuți AU EVADAT dintr-o secție de poliție din BucureștiDoi bărbaţi au evadat, duminică, din arestul Secției 19 de Poliție. Potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei, cei doi, care erau arestați preventiv pentru furt calificat și infracțiuni informatice, au evadat din curte.

În după amiaza zilei de 6 martie, în jurul orei 12.30, arestații preventiv Grosu Costel și Tulli Renato Marius au evadat din curtea de aer a Centrului de Reținere și Arestare Preventivă a Secției 19 Poliție, informează Poliţia Capitalei.

Cele două persoane sunt încarcerate în baza mandatelor de arestare preventivă în dosar privind infracțiunea de furt calificat și respectiv infracțiuni informatice. Cei doi se află în urmărire.

"Facem apel la cei care pot da informații cu privire la locația în care se află cei doi bărbați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să sune la numărul de urgență 112 .

De asemenea, în prezent se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor care au condus la producerea acestui eveniment, urmând a se dispune măsurile legale", precizează Poliţia, într-un comunicat de presă.

 

Etichete: arest preventiv, detinuti evadati, evadati, sectia 19 Politie

0/1 COMENTARII
Ruth
06 Mar 16:49
+0
VOTURI
-0
Oferta-fenomen care a cuprins toata tara! Mai asisti mult timp la extinderea acestui fenomen sau te
alaturi si tu si incepi sa castigi bani? Sau vrei sa observi ani de zile de acum incolo cresterea continua a echipei noastre si alte exemple de oameni care castiga bani? Intra in echipa noastra, invata totul de la
noi si atinge prosperitatea! Chiar daca acum nu crezi, te vei convinge curand. Dar e mai bine sa te convingi acum! Cere urgent informatii mai multe la adresa de email ruthproiect@yahoo.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE