Doi elevi din Bucureşti au câştigat medalii de aur şi argint la BALCANIADA de GeografieLotul olimpic al României, participant la a II-a ediţie a Olimpiadei Balcanice de Geografie, organizată în perioada 24-30 iunie, la Radalj, Serbia, a obţinut o medalie de aur, două medalii de argint şi o medalie de bronz.

Balcaniada de geografie
Balcaniada de geografie
Performanţa a fost realizată de următorii elevi: Omar Hamod (clasa a X-a la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul" din Bucureşti) - medalie de aur, Iulia Armencea (clasa a XI/Colegiul Naţional „Costache Negri" din Galaţi) şi Victor Vescu (Complexul Educaţional „Lauder Reut" din Bucureşti) - medalii de argint, respectiv Ana-Maria Cotun (Colegiul Naţional „Nicu Gane" din Fălticeni) - medalie de bronz.

Selecţia componenţilor lotului s-a realizat pe baza rezultatelor înregistrate la Olimpiada Naţională de Geografie, desfăşurată în aprilie 2016, la Sibiu.

În conformitate cu regulamentul Olimpiadei Balcanice de Geografie şi iGeo, fiecare echipă este compusă din 4 elevi şi 2 profesori coordonatori. Concursul a inclus trei probe: proba teoretică (scrisă), proba practică (în teren) şi proba multimedia. Toate probele s-au desfăşurat în limba engleză.La ediţia curentă au participat concurenţi din 6 ţări.

Etichete: balcaniada geografie, balcaniada geografie 2016, elevi olimpici bucureşti, medalii elevi bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h