Doi hoţi,reţinuţi,după ce au furat din maşini prin blocarea sistemului de închidere a uşilor.VIDEOPoliţiştii bucureşteni au reţinut doi bărbaţi care au furat bunuri din maşini prin blocarea sistemului de închidere a portierelor.

Doi bărbaţi, în vârstă de 24, respectiv 32 de ani, furau din autoturisme, prin blocarea sistemului de închidere a portierelor. Cei doi sunt suspectaţi de comiterea a cinci furturi din autoturisme, toate parcate în Sectorul 1, prejudiciul total cauzat fiind de peste 232.000 de lei.

Miercuri, 22 iulie a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au pus în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară, în acest caz.

În urma efectuării percheziţiilor au fost găsite şi ridicate mai multe înscrisuri, sumele de 8.700 de euro, 3.000 de lei, 100 de dolari şi patru dispozitive special confecționate pentru bruierea comenzii de închidere centralizată a autoturismelor.

Totodată, a fost identificat si indisponibilizat în vederea confiscării un autoturism, folosit la comiterea faptelor.

De asemenea, s-a stabilit că la comiterea infracţiunilor cei doi bărbaţi au fost sprijiniţi de două femei care au avut ca scop, prin ascunderea bunurilor sustrase, îngreunarea efectuării investigaţiilor.

"Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor furt calificat şi favorizarea infractorului, cu două persoane în stare de arest preventiv.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei pentru Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie", anunţă Poliţia Capitalei, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Etichete: furt din autoturism, hoţi, maşini, reţinuţi

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE