Doi parlamentari PSD și-au dat demisia și vor vota moțiunea de cenzură. Unul dintre ei trece la PNLDeputații Gheorghe Roman și Marian Avram au demisionat din PSD și vor vota moțiunea de cenzură. Deputatul PSD Marian Avram a anunțat că trece la PNL.

Doi parlamentari PSD si-au dat demisia si vor vota motiunea de cenzura. Unul dintre ei trece la PNL
Doi parlamentari PSD și-au dat demisia și vor vota moțiunea de cenzură. Unul dintre ei trece la PNL
Foto: jurnalul.ro

"Anunț pe această cale că am luat decizia de a vota moțiunea de cenzură inițiată de Partidului Național Liberal deoarece consider că dreptul la vot este indispensabil într-o democrație veritabilă. Eu am primit un vot din partea cetățenilor pentru a le respecta și promova drepturile fundamentale, iar prin decizia luată astăzi rămân fidel mandatului încredințat de alegătorii mei" a declarat Marian Avram.

"Doresc sa va fac cunoscut ca am decis sa sustin motiunea initiata de PNL. Am luat aceasta decizie avand in vedere si vointa oamenilor din Medias, din judetul Sibiu, exprimata cu ocazia votului din noiembrie 2014, cand au votat cu o majoritate covarsitoare pentru presedintele Klaus Iohannis. In consecinta, mi-am dat demisia din PSD. Imi doresc ca gestul meu sa fie inteles de medieseni", a declarat deputatul PSD de Sibiu Gheorghe Roman, anunta Turnul Sfatului.

PSD și UNPR nu vor vota vineri moțiunea de cenzură depusă de PNL la adresa Guvernului Ponta. Vineri va fi votată moțiunea. Detalii, AICI

 

Etichete: DEMISIE PSD, moţiune de cenzură, PNL, psd

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE