Doi poliţişti au cerut bani de la patronul unei firme, după ce l-au minţit că are dosar penalDoi poliţişti din Bucureşti şi Ilfov sunt urmăriţi penal după ce au cerut 10.000 de euro de la administratorul unei firme. Oamenii legii l-au minţit pe patron că are dosar penal, falsificând chiar documente pentru a-l păcăli.

Doi politisti au cerut bani de la patronul unei firme, dupa ce l-au mintit ca are dosar penal
Doi poliţişti au cerut bani de la patronul unei firme, după ce l-au minţit că are dosar penal
Foto: suceavanews.ro

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti anunţă că a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpata Țonoiu Ana Maria pentru infracţiunile de înșelăciune și uz de fals, precum și față de inculpatul Vlad Octavian Marian pentru infracțiunile de înșelăciune, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals. Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

"Din probele administrate până în prezent a rezultat că la data de 25.05.2015 inspectorul de poliție Țonoiu Ana Maria din cadrul IPJ Ilfov împreună cu subcomisar Vlad Octavian Marian din cadrul D.G.P.M.B. – Poliția sector 4 au indus-o în eroare pe persoana vătămată, administrator al unei societăți comerciale, cu privire la existența unui dosar penal folosind o citaţie completată de Vlad Octavian Marian cu date necorespunzătoare adevărului în legătură cu existenţa acestui dosar penal, în scopul obținerii unui folos patrimonial injust, solicitând o sumă de 10.000 de euro și obținând de la persoana vătămată, la data de 26.05.2015, contravaloarea în lei a sumei de 5000 de euro.", explică Parchetul.

Etichete: dosar penal, înşelat, patron, poliţie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h