Doi români, în finala probei de dublu a turneului BRD Năstase Ţiriac Trophy 2015BRD Năstase Ţiriac Trophy 2015: Doi români s-au calificat în finala probei de dublu a turneului BRD Năstase Ţiriac Trophy 2015 de la Bucureşti.

Doi romani, in finala probei de dublu a turneului BRD Nastase Tiriac Trophy 2015
Doi români, în finala probei de dublu a turneului BRD Năstase Ţiriac Trophy 2015
Foto: digisport.ro

BRD Năstase Ţiriac Trophy 2015: Marius Copil și Adrian Ungur s-au calificat în finala probei de dublu din cadrul turneului de tenis BRD Năstase Țiriac Trophy (ATP) după ce i-au învins cu 6-4, 3-6, 10-6 pe britanicii Colin Fleming/Jonathan Marray, informeaza Agerpres.

Turneul BRD Năstase Ţiriac Trophy 2015 este dotat cu premii totale de 439.405 euro şi se desfăşoară la Arenele BNR din București.

Copil și Ungur sunt la prima lor finală ATP (simplu sau dublu), o performanță remarcabilă având în vedere că nu joacă prea mult la dublu. Cei doi s-au impus în fața unui cuplu consacrat la dublu după o oră și 21 de minute de joc.

BRD Năstase Ţiriac Trophy 2015. În finala de duminică, Marius Copil și Adrian Ungur vor înfrunta învingătorii din meciul care îi va opune sâmbătă pe Simone Bolelli (Italia)/Steve Darcis (Belgia), respectiv Nicholas Monroe (SUA)/Artem Sitak (Noua Zeelandă). De menționat faptul că Bolelli a câștigat anul acesta proba masculină de dublu la Australian Open, alături de compatriotul său Fabio Fognini.

Copil (481 ATP la dublu) și Ungur (164 la dublu), victorioși în fața unor jucători mult mai bine clasați în ierarhia mondială (Fleming — 79, Marray — 63), și-au asigurat un cec de 12.760 euro și 150 de puncte ATP prin calificarea în ultimul act.

BRD Năstase Ţiriac Trophy 2015. Horia Tecău a câștigat proba de dublu la București în ultimii trei ani, în 2012 alături de suedezul Robert Lindstedt, în 2013 alături de belarusul Max Mirnîi, iar anul trecut alături de olandezul Jean-Julien Rojer, dar la ediția din acest an a fost nevoit să se retragă din cauza unei accidentări.

Programul de sâmbătă

Terenul Central (13,00)

Daniel Gimeno-Traver (Spania) — Jiri Vesely (Cehia/N. 7)
Guillermo Garcia-Lopez (Spania/N. 5) — Gael Monfils (Franța/N. 2)
Simone Bolelli (Italia)/Steve Darcis (Belgia) — Nicholas Monroe (SUA)/Artem Sitak (Noua Zeelandă)

meci demonstrativ (18,30)

Ilie Năstase/Andrei Pavel — Mansour Bahrami/Henri Leconte

Etichete: Adrian Ungur, BRD Năstase Ţiriac Trophy 2015, dublu, finala, MARIUS COPIL, turneu tenis, turneu tenis bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h