Doi români pe lista celor mai căutați infractori din EuropaDoi români se află pe lista celor mai căutaţi infractori din Europa, iar pozele lor apar alături de fotografia celui mai căutat terorist al momentului, Salah Abdeslam. Este vorba despre fostul lider al MISA, Gregorian Bivolaru şi de Robert Gîrleanu, un criminal condamnat la închisoare pe viaţă. 

Doi romani pe lista celor mai cautati infractori din Europa
Doi români pe lista celor mai căutați infractori din Europa

Autorităţile europene au lansat un site cu poze şi informaţii despre cei mai temuţi infractori, ca să obţină date care i-ar putea ajuta la capturarea lor. Pe listă se află și doi români.

Gregorian Bivolaru are 64 de ani, este acuzat de exploatare sexuală a copiilor şi pornografie infantilă şi condamnat la 6 ani de închisoare.

Potrivit informaţiilor Europol între 2002 și 2004, Gregorian Bivolaru, în calitate de profesor de yoga și mentor spiritual, a recrutat un minor pe care l-a exploatat sexual.

Robert Gîrleanu are 38 de ani şi este acuzat de omor şi vătămare corporală gravă. El este condamnat la închisoare pe viaţă

În anul 2000, în Republica Moldova, Robert Gîrleanu a împușcat mortal trei bărbați, iar trupurile lor le-a dus în pădure, unde le-a incinerat și îngropat. Cei trei bărbaţi au fost ucişi pentru că au vândut o mașină furată și nu au împărţit banii aşa cum au convenit iniţial.

În ceea ce priveşte pagina web www.eumostwanted.eu, la ea lucrează 28 de specialişti din statele membre ale Uniunii Europene împreună cu EUROPOL şi este disponibil în 17 limbi.

Sursa: Digi24

Etichete: europol, infractor, români

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE