Doi ruşi au spart două bancomate din Bucureşti. Hoţii au reuşit să fure peste 240.000 de leiDoi ruşi au golit două bancomate din Capitală. Aceştia au fost prinşi în Prahova şi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Poliţiştii iau în calcul faptul că cei doi ar putea face parte dintr-o reţea, deoarece atacuri similare cu ale lor au mai fost descoperite şi în alte ţări europene.

Bancomat
Bancomat

Cei doi cetăţeni ruşi au mers la două bancomate din Bucureşti şi au scos partea din faţă a aparatului, după care, s-au conectat la sistemul informatic al acestuia. Astfel au reuşit să scoată peste 240.000 de lei. Cei doi hoţi au fost prinşi în judeţul Prahova, potrivit romaniatv.net.

În urma percheziţiilor făcute la locuinţele acestora, au fost găsite aparatele folosite de cei doi ruşi pentru a putea fura din bancomate. Aceştia au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. În urma cercetărilor făcute, procurorii au stabilit că astfel de atacuri au fost înregistrate şi alte ţări precum Germania şi Italia, astfel că, nu este exclus ca cetăţenii ruşi să facă parte dintr-o întreagă reţea.

Etichete: bancomate, Bucureşti, furt bancomat, furt din bancomate bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE