Doi şantajişti, prinşi în flagrant de poliţişti VIDEODoi santajisti, prinsi in flagrant de politisti (Foto: dreptate.md)
Doi șantajiști, prinși în flagrant de polițiști (Foto: dreptate.md)

O avocată, în vârstă de 36 ani, a depus o reclamaţie la Secţia 8 Poliţie, în care menţiona că, încă din 2008, este şantajată de doi bărbaţi, care i-au cerut 50.000 euro. Cei doi au ameninţat-o pe femeie că, dacă nu le va da suma pretinsă, îi vor distruge cariera şi viaţa personală.

”La data de 03 mai 2012, Secţia 8 Poliţie a fost sesizată de o femeie de 36 de ani, din Bucureşti, cu privire la faptul că, din anul 2008 şi până în prezent, sub pretextul că nu a dus la bun sfârşit un contract de asistenţă juridică, a fost şantajată de către B. D. de 31 de ani şi B. M. de 31 de ani şi constrînsă să le plătească diferite sume de bani, aproximativ 50.000 de euro, fiind ameninţată de cei doi cu compromiterea sa pe plan profesional şi personal”, anunţă Poliţia Capitalei, într-un comunicat de presă, remis B365.ro.

Joi, cu sprijinul structurilor de specialitate din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi cu participarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, poliţiştii Secţiei 8 i-au prins în flagrant pe B. D. şi B. M. în timp ce primeau de la partea vătămată 500 de euro şi 600 de USD.


Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 8, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj, cu B. D. şi B. M. în stare de reţinere.

Reţinuţi şi vor fi prezentaţi în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă. În cazul în care vor fi găsiţi vinovaţi, cei doi riscă ani grei de închisoare.

Etichete: ameninţare, avocat, carieră, flagrant, Poliţia Capitalei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h