Doi suporteri polonezi şi cinci români, REŢINUŢI vineri seară, au fost puşi sub CONTROL JUDICIARCei șapte suporteri, doi polonezi și cinci români, reținuți în urma mai multor incidente care au avut loc, vineri seară, înaintea meciului de fotbal dintre echipele României și Poloniei, au primit control judiciar.

Bataie intre suporteri
Bătaie între suporteri

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Capitalei, Bogdan Ghebaur, cetățenii polonezi se pot întoarce în țara lor, însă nu mai au voie să participe la competiții sportive, iar când va fi nevoie, aceștia vor trebui să vină în fața organelor de anchetă din țara noastră.

"În cadrul măsurii a fost prevăzut ca aceștia să nu mai participe la competiții sportive, să nu se mai apropie la o anumită distanță de competiții sportive și, de asemenea, să se prezinte atunci când sunt chemați de organul de urmărire penală", a precizat Ghebaur.

Polițiștii au reținut șapte suporteri, doi polonezi și cinci români, în urma mai multor incidente care au avut loc, vineri seară, înaintea meciului de fotbal dintre echipele României și Poloniei.

Naționala de fotbal a României a fost învinsă de formația Poloniei cu scorul de 3-0 (1-0), vineri seara, pe Arena Națională din București, într-un meci presărat cu incidente, în Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale de fotbal din 2018.

Etichete: bataie centrul vechi, bataie suporteri, incidente meci romania polonia, meci România-Polonia, suporteri polonia, suporteri retinuti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE