Doi tineri din Bucureşti, prinşi în flagrant, după ce au furat mai multe bunuri dintr-o firmăDuminică, 25 ianuarie a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au identificat şi prins, la scurt timp de la comiterea faptei, doi tineri, în vârstă de 27 de ani, bănuiţi de săvârşirea unui furt dintr-o societate comercială.

Doi barbati care jefuiau batrani pe strada, prinsi de politistii bucuresteni
Doi bărbaţi care jefuiau bătrâni pe stradă, prinşi de poliţiştii bucureşteni
Foto: alba4all.ro

Agenţii de ordine publică din cadrul Secţiei 6, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, au depistat un tânăr, la scurt timp după sustragerea mai multor bunuri dintr-o societate comercială situată în Sectorul 2.

În urma investigaţiilor şi verificărilor efectuate, s-a stabilit că tânărul a fost ajutat de către un alt bănuit, care a asigurat paza şi l-a ajutat ulterior la transportul bunurilor furate.

Prejudiciul, de aproximativ 2.000 de lei, a fost recuperat în proporţie de 80%.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi complicitate la furt calificat, cu cei în cauză în stare de arest preventiv.

"Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie", menţionează Poliţia Capitalei, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Etichete: furt, hoţi, Poliţia Capitalei, prinși în flagrant

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE