Doi tineri, prinşi în flagrant de poliţişti, după ce au spart o maşinăDoi tineri, în vârstă de 24 şi 28 de ani, au fost prinşi în flagrant de poliţiştii bucureşteni, la scurt timp după ce au spart o maşină.

Doi tineri, prinsi in flagrant de politisti, dupa ce au spart o masina
Doi tineri, prinşi în flagrant de poliţişti, după ce au spart o maşină
Foto: ziarpiatraneamt.ro

În noaptea de 12/13 februarie a.c., poliţiştii Capitalei au identificat şi prins în flagrant doi tineri, în vârstă de 24, respectiv 28 de ani, imediat după ce au sustras bunuri dintr-un autoturism parcat pe o stradă din Sectorul 2.

În fapt, în jurul orei 01.00, agenţii de siguranţă publică, acţionând pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor stradale, au observat doi tineri care au părăsit în fugă un autoturism parcat.

Astfel, s-a procedat imediat la prinderea şi imobilizarea acestora, fiind conduşi la sediul Secţiei 7 Poliţie pentru verificări.

Totodată, asupra lor au fost găsite trei telefoane mobile, un aparat alcooltest, un dispozitiv tip ciocan pentru spargerea geamurilor, opt pachete de ţigări, o cagulă, două cuţite şi o pereche de mănuşi, despre care există date că ar proveni sau ar fi fost folosite la comiterea infacţiunii.

În urma activităţilor desfăşurate s-a stabilit că cei doi, cu ajutorul dispozitivului tip ciocan au spart geamul portierei unui autoturism parcat, după care au pătruns în interior, de unde au reuşit să sustragă mai multe bunuri.

"Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu unul dintre cei în cauză în stare de arest preventiv, asupra celuilalt tânăr fiind instituită măsura controlului judiciar.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie", anunţă Poliţia Capitalei într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Etichete: furt din autoturism, hoţi, prinși în flagrant

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h