Doi tineri s-au sinucis împreună aruncându-se de pe blocDoi tineri s-au sinucis chiar în noaptea de Crăciun. Cei doi s-au aruncat împreună de la mansarda unui bloc din Iaşi.

Doi tineri s-au sinucis impreuna aruncandu-se de pe bloc (Foto ziuaconstanta.ro)
Doi tineri s-au sinucis împreună aruncându-se de pe bloc (Foto ziuaconstanta.ro)

O fată în vârstă de 23 de ani și un bărbat în vârstă de 32 de ani, cel mai probabil iubiți, s-au aruncat de la mansarda unui bloc situat pe strada Ciurchi, cartier Tătărași.

Trupurile lor au fost observate de un trecător care a alertat poliția. La fața locului au ajuns două echipaje medicale, dar bărbatul era deja mort, iar fata a murit câteva minute mai târziu în ciuda manevrelor de resuscitare.

Între timp, polițiștii au cerut ajutorul pompierilor care au spart ușa apartamentului de unde s-au aruncat cei doi tineri. Fereastra era deschisă, iar în casă polițiștii nu au găsit niciun semn care să ducă la suspiciunea că ar fi avut loc o infracțiune.

"Nu sunt indicii cu privire la comiterea unei infracțiuni. S-a deschis dosar penal pentru moarte suspectă iar cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor care au dus la decesul celor doi", a spus Mădălin Țăranu, purtătorul de cuvânt al IPj Iași, citat de romaniatv.net.  

Etichete: aruncare de pe bloc, iasi, sinucidere, tineri

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE