ACCIDENT GRAV. Doi tineri teribiliști și-au FILMAT MOARTEA. VIDEOAccident șocant în Marea Britanie, acolo unde doi tineri și-au pierdut viața în urma impactului mașinii în care se aflau, cu zidul unei biserici. Imaginile surprinse de cei doi, chiar înainte ca aceștia să moară, au fost publicate, cu acordul familiilor acestora.

Doi tineri teribilisti si-au filmat moartea
Doi tineri teribiliști și-au filmat moartea
Foto: dailymail.co.uk

Un tânăr de 20 de ani se află la volan, iar lângă el, în stânga, un prieten cu doar un an mai mare ca el, care este şi tatăl unui copil de cinci ani.

Potrivit dailymail.co.uk, citat de reteauadestiri.ro, aceştia s-ar fi aflat sub influenţa drogurilor, atunci când au pornit în cursa nebună.

La un moment dat se aude că cel care filmează îi spune şoferului că a depăşit 90 de mile pe oră ( aproximativ 150 de kilometri la oră) şi îi cere să încetinească.

Mama tânărului care filma în maşină, cu câteva clipe înainte de impactul cu zidurile unei biserici, şi-a justificat decizia de a face publice imaginile susținând că speră ca acestea să aibă un impact asupra tinerilor, pentru a preveni astfel de momente, mai arată sursa citată.

Kyle, tânărul care se afla la volan, nu avea permis de conducere şi a pierdut imediat controlul. Se observă în imagini că era euforic, făcea depăşiri riscante şi conducea cu o viteză ameţitoare într-o localitate, pe o şosea îngustă.

Pe înregistrare sunt surprinse şi momentele de după impact. Se aude când sosesc echipele de salvare şi încearcă să afle în ce stare sunt victimele. "Mă auzi?", se aude, la un moment dat.

Accidentul a avut loc în localitatea Crowborough, din Marea Britanie, iar cei doi tineri au murit pe loc.

Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

Etichete: accident, Marea Britanie, moarte, morti in accident

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE